30 Eylül 2024
weather
28°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe Antalyaspor'u 2 golle geçti

Fenerbahçe Antalyaspor'u 2 golle geçti

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Antalyaspor'u 2 golle geçti

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
49. dakikada ceza sahası yayı yakınından Samudio'nun şutunda meşin yuvarlak savunmaya çarpıp kornere çıktı.
63. dakikada Fred'in pasıyla ceza sahası içerisinde kaleciyle karşı karşıya kalan Tadic'in sağ çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu. 0-1
81. dakikada sol kanattan Kostic'in yaptığı ortaya Thalisson'un ters vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2

Hakemler: Cihan Aydın, Mehmet Emin Tuğral, Serkan Çimen
Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı (Amar dk. 74), Thalisson, Güray Vural, Erdal Rakip (Soner Dikmen dk.51), Petrusenko (Safuri dk.82), Kaluzinski (Gaich dk. 74), Townsend (Van de Streek dk. 74), Djenepo, Samudio
Yedekler: Abdullah Yiğiter, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Uzun, Abdurrahim Dursun, Burak İngenç
Teknik Direktör: Alex de Souza
Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku (Kostic dk.46), Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek (Fred dk. 46), Sofyan Amrabat, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, (Mert Hakan Yandaş dk. 84), Allan Saint-Maximin (Becao dk. 69), Edin Dzeko (En Nesyri dk. 79)
Yedekler: Ertuğrul Çetin, Oğuz Aydın, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Cenk Tosun
Teknik Direktör: Jose Mourinho
Goller: Tadic (dk. 63), Thalisson (dk. 81) (k.k.) (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Thalisson (Antalyaspor), Djiku, Jose Mourinho (Teknik Direktör) (Fenerbahçe)

Maçtan notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile oynanan mücadelede kadrosunda önemli değişikliklere gitti. Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yi mağlup ettikten sonra, Süper Lig'deki bu karşılaşmada ilk 11'de 5 değişiklik yaptı.

Mücadelede Fenerbahçe, Dominik Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin ve Edin Dzeko'dan oluşan bir kadro ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Osman Ertuğrul Çetin, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Youssef En-Nesyri, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Filip Kostic, Rodrigo Becao, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun yer aldı.

Mourinho, Union Saint-Gilloise ile oynanan son UEFA Avrupa Ligi maçında forma giyen En-Nesyri, Cengiz Ünder, Fred, Rodrigo Becao ve İrfan Can Kahveci'nin yerine Dzeko, Allan Saint-Maximin, İsmail Yüksek, Djiku ve Tadic’i tercih etti.

Antalyaspor'da da Zorunlu Değişiklikler Yapıldı

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Kasımpaşa ile oynadıkları son lig maçında sakatlanan Sam Larsson'un yerine zorunlu bir değişiklik yapmak zorunda kaldı. Larsson’un yerini Olek Petrusenko aldı. Antalyaspor'un ilk 11'inde Kenan Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Thalisson Kelven, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Erdal Rakip, Andros Townsend, Moussa Djenepo, Oleksandr Petrusenko ve Braian Samudio yer aldı. Yedek kulübesinde ise Abdullah Yiğiter, Amar Gerxhaliu, Soner Dikmen, Ramzi Safuri, Adolfo Gaich, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Uzun, Van de Streek, Abdurrahim Dursun ve Burak İngenç bekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüşün içindeyiz

Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüşün içindeyiz