25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe ve Manchester United puanları paylaştı

Fenerbahçe ve Manchester United puanları paylaştı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 5'e çıkardı. Youssef En-Nesyri'nin golüyle dikkat çeken Sarı-lacivertliler, önümüzdeki maçta AZ Alkmaar ile deplasmanda karşılaşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe ve Manchester United puanları paylaştı

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe puanını 5'e yükseltti.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk ederken sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin tek golü Youssef En-Nesyri'den geldi. Fenerbahçe, organizasyonun ilk maçında Union Saint-Gilloise'i 2-1 mağlup ederken, ikinci haftada deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı.
Kanarya, bu beraberlikle 3. hafta sonunda puanını 5'e yükseltti. Manchester United ise 3. maçında da berabere kalarak 3 puana çıktı.
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nin dördüncü haftasında 7 Kasım'da AZ Alkmaar ile deplasmanda karşılaşacak.

Osayi Samuel maça devam edemedi

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi Samuel, Manchester United maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle devam edemedi.
UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği İngiliz ekibi Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.
Bu organizasyonun ilk maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezasını tamamlayarak bugün 11'de sahaya çıkan Bright Osayi Samuel, müsabakanın ikinci yarısında sakatlık yaşadı. Maçın 54. dakikasında kendini yere bırakan Nijeryalı oyuncu, 2 dakika sonra rakip ceza sahasına girdiği pozisyonda ikili mücadelede yerde kalarak penaltı bekledi. Oyun daha sonra devam ederken, 62. dakikada yerini Rodrigo Becao'ya bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir: Afrika ülkeleri nazarında ülkemizin sahip olduğu değer bambaşka ve özel bir durumu yansıtmaktadır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir: Afrika ülkeleri nazarında ülkemizin sahip olduğu değer bambaşka ve özel bir durumu yansıtmaktadır