16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe’de Lindelöf gündemde

Fenerbahçe’de Lindelöf gündemde

Sarı lacivertli yönetim, Mourinho’nun isteği doğrultusunda Victor Lindelöf için harekete geçti. Yıldız futbolcu için Milan da devrede.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe’de Lindelöf gündemde
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho’nun talepleri doğrultusunda ara transfer çalışmalarını sür[1]dürüyor. Sarı-lacivertlilerin Manchester United forması giyen Victor Lindelöf için harekete geçtiği öne sürüldü. 

MİLAN DA İSTİYOR

Öte yandan Erik Ten Hag’ın da gözünden düşen İsveçli oyuncu için İtalyan devi Milan’ın da devreye girdiği kaydedildi. Kırmızı-siyahlılarda danışmanlık görevini yürüten Zlatan Ibrahimovic’in vatandaşını transfer etmek istediği belirtildi. Mourinho, eski öğrencisi Victor Lindelöf’ü 2017 yılında Manchester United’ın başına geçtikten kısa bir süre sonra transfer ettirmişti. Kırmızı Şeytanlar, Portekizli çalıştırıcının raporları doğrultusunda, Lindelöf için 35 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

OOSTERWOLDE 20 MİLYON EURO

Teknik direktör Jose Mourinho’nun 1199 dakikayla Livakovic’ten sonra en fazla süre verdiği isim olan 23 yaşındaki sol bek Oosterwolde için Fenerbahçe’ye teklif geldi. Parma’dan 6 milyon Euro’ya kadroya katılan Hollandalı oyuncu için İngiliz ekibi West Ham’ın 12 milyon euro teklif ettiği öne sürüldü. Oosterwolde için Fenerbahçe’nin, 20 milyon euronun üzerine bir teklif beklentisi içinde olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vazodaki çiçekler uzun süre nasıl canlı kalır?

Vazodaki çiçekler uzun süre nasıl canlı kalır?