23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe’de sol taraf çöktü

Fenerbahçe’de sol taraf çöktü

Fenerbahçe’yi iki önemli sakatlık vurdu. Sarı lacivertli takımda Oosterwolde 6-8 ay, Cengiz Ünder ise 1 ay forma giyemeyecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe’de sol taraf çöktü
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında yarın saat 22.00'de evinde İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. 

Oosterwolde

OSTERWOLDE SEZONU KAPATTI GİBİ

Durumu ciddi olan 23 yaşındaki Oosterwolde’nin, önümüzdeki hafta ülkesine giderek ameliyat olacağı öğrenildi. Geçireceği operasyonun ardından yeşil sahalara dönüşünün 6-8 ayı bulması beklenen Oosterwolde’nin sezonu kapattığı belirtilirken en iyi ihtimalle ligin son döneminde takıma dönebileceği ifade edildi. 

Filip Kostic

KOSTİC VE LEVENT LİSTEDE YOK

Yarınki Manchester United maçında Osayi’nin sağ bekte, Mert Müldür’ün sol bekte oynaması bekleniyor. Bilindiği gibi sarı lacivertlilerde sol bekte görev alabilecek iki isim, Kostic ve Levent Mercan’ın isimleri UEFA listesinde yer almıyor.

Cengiz Ünder

CENGİZ’DE HÜSRAN

Fenerbahçe’de 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz Ünder, geçen sezon 12 maçta adale ve kasık sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadı ve Mourinho’nun gelişi ile birlikte de yedek kulübesine hapsoldu. Bu sezon süre aldığı biri ilk 11 olmak üzere 3 maçta oynadığı 99 dakikada varlık gösteremeyen ve antrenmanda sakatlanan Cengiz’in en az bir ay daha sahalardan uzak kalacağı ve bir dahaki milli araya kadar takımını yalnız bırakacağı öğrenildi.

HAKEM FRANSIZ 

Fenerbahçe’nin, Manchester United ile oynayacağı karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hake[1]mi ise Jeremy Stinat olacak. VAR koltuğunda ise Jerome Brisard, AVAR’da da Jeremie Pignard oturacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistin'den duygusal çağrı: En azından kefen gönderin!

Filistin'den duygusal çağrı: En azından kefen gönderin!