27 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve günümüzde futbol yorumcusu Serhat Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. "Programdan çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve günümüzde futbol yorumcusu olan Serhat Akın, silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşan Akın, "Programdan çıkarken ayaklarıma ateş ettiler. Son sözümüz Fenerbahçe!" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Program çıkışı saldırıya uğradığını açıklayan Serhat Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor.

Serhat Akın Kimdir, Hangi Takımlarda Oynadı?

Serhat Akın, futbol kariyerine 10 yaşında 1991 yılında Almanya'nın Karlsruher takımının altyapısında başlamıştır. 2000 yılına kadar burada futbol oynamış, ardından 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer olarak Türkiye Milli Takımı’na yükselmiştir. Fenerbahçe’de geçirdiği dönemin ardından, RSC Anderlecht’e transfer olmuştur. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın FC Köln takımına kiralık olarak geçiş yapmış, bir sonraki sezon yeniden Anderlecht’e dönmüştür.

15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kocaelispor ile anlaşma sağlamış, 1 yıllık bir sözleşme imzalamıştır. Ancak ligin 15. haftasında parasını alamadığı ve beklediği ilgiyi görmediği için sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmiştir. Beşiktaş ve Kayserispor'un ilgisini çekmiş olsa da, Serhat Akın, Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

2011-2012 sezonunda Yusuf Şimşek’in futbolcu-antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor ile anlaşmış, ardından 2012-2013 sezonu için Denizlispor ile sözleşme imzalamıştır. 2013-2014 sezonunun başında ise Almanya 3. Lig ekiplerinden BAK 07’ye transfer olmuştur.

Milli takım kariyerinde de önemli bir yer edinmiş olan Serhat Akın, Erzincanlı olmasından dolayı genellikle Türkiye A Milli Takımı’nda 24 numaralı formayı giymiştir. 2002 yılından itibaren milli formayı giyen Serhat, toplamda 21 maçta yer almış ve 4 gol atmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ceres'te yaşam var mı? Bilim insanları açıkladı

Ceres'te yaşam var mı? Bilim insanları açıkladı