18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Galatasaray, Antalyaspor'a konuk olacak

Galatasaray, Antalyaspor'a konuk olacak

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray, Antalyaspor'a konuk olacak

Galatasaray, Süper Lig'de yarın Antalyaspor'a konuk olacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak ve Ali Şansalan tarafından yönetilecek. Sarı-kırmızılı ekip, ligde geride kalan 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak lider durumda bulunuyor.

Rekor İçin Sahada

Galatasaray, deplasmanda 13 maçlık galibiyet serisi rekorunu kırmak için Antalyaspor karşısına çıkacak. Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan ve bu sezon dış sahadaki 3 maçta da galip gelen Galatasaray, bu müsabakayı kazanarak Fenerbahçe'ye ait olan rekorun yeni sahibi olmayı hedefliyor.

Okan Buruk'un Antalyaspor'a Karşı Yenilmezliği

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde Antalyaspor'a karşı oynadığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Galatasaray'ın başında Antalyaspor'a karşı çıktığı 4 maçın tamamını kazanan Buruk, bu yenilmezliğini sürdürmek istiyor.

Kaan Ayhan Ceza Sınırında

Galatasaray'da Kaan Ayhan, yarınki maçta kart görmesi halinde Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek. Tecrübeli futbolcu, bu nedenle dikkatli bir performans sergilemek zorunda.

Galatasaray ve Antalyaspor'un Maç Geçmişi

Galatasaray ve Antalyaspor, ligde 57. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım, geride kalan 56 maçta 35 galibiyet aldı. Antalyaspor ise 7 kez galip geldi, 14 maç ise berabere sonuçlandı.

Antalya'daki Maçlar

Galatasaray, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Toplamda Antalya'da oynanan 28 maçta Galatasaray 17, Antalyaspor ise 3 galibiyet elde etti.

Süper Lig'in En Golcü Takımı

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon 8 maçta attığı 24 golle ligin en golcü takımı konumunda. Antalyaspor ise kalesinde gördüğü 16 golle en fazla gol yiyen takımlar arasında yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram’a yeni özellik! Ekran görüntüsü almak engellenecek

Instagram’a yeni özellik! Ekran görüntüsü almak engellenecek