Türkgün Futbol Galatasaray, Bodrum FK maçı için hazırlıklara Kemerburgaz Tesisleri'nde başladı

Galatasaray, Bodrum FK maçı için hazırlıklara Kemerburgaz Tesisleri'nde başladı

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla başladı. Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda dinamik ısınma, 8’e 2 pas çalışması, topa sahip olma ve ikiye iki oyun çalışmaları yapıldı.

MUHABİR: Ali Öncü

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Bodrum FK ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı. 

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular önce dinamik ısınma çalışması yaptı, ardından 8’e 2 pas çalışması ve topa sahip olma antrenmanları gerçekleştirildi. Antrenman, dört takımlı turnuva ile tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 17:00'de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Ücretsiz olduğunu duyanlar akın etti, izdihamı önlemek için üç ayrı nokta oluşturuldu

Ücretsiz olduğunu duyanlar akın etti, izdihamı önlemek için üç ayrı nokta oluşturuldu

Kırıkkale'de vatandaşlara ücretsiz 200 bin sebze fidesi dağıtıldı. Dağıtım saatinden önce meydana akın eden vatandaşlar, üç ayrı dağıtım standında uzun kuyruklar oluşturdu.

KAYNAK: İHA

Kırıkkale Belediyesi, yerli üretimi desteklemek amacıyla ata tohumlarından ürettiği 200 bin sebze fidesini Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara ücretsiz dağıttı. Belediyeye ait seralarda domates, biber, patlıcan gibi sebze türlerinden fideler üretildi. Vatandaşlar, dağıtım saatinden yaklaşık 2 saat önce meydanda toplanmaya başladı. Yoğun kalabalık nedeniyle üç ayrı dağıtım noktası oluşturuldu. Dağıtım stantlarının birinde Belediye Başkanı Ahmet Önal, diğer stantlarda ise Belediye Başkan Yardımcıları Recep Sefer ve Ömer Elidemir vatandaşlara fide dağıtımı yaptı.
 

Başkan Önal, üretici ve çiftçiye destek olmanın amaçlandığını belirterek, belediyenin kendi serasında ürettiği fidelerin Merkez ilçeye bağlı köylere de ulaştırılacağını söyledi. Amaçlarının üreticiye destek olmak olduğunu ifade eden Önal, "Amaç, üreticiye ve çiftçiye destek olmak. Bu anlamda aylardır süren emeğin, fedakârlığın karşılığında Kırıkkale Belediyesi seramızda kendi personelimizle ürettiğimiz fideleri vatandaşlarımıza dağıttık. Bizim için de güzel bir gün oldu" şeklinde konuştu.
 

Yaklaşık 200 bin fide dağıttıklarını anlatan Önal, "Bir hayli kalabalık vardı. Her yaş grubundan kadınlar, kardeşlerimiz, ağabeylerimiz buradaydı. Son derece başarılı geçti. İnsanların yüzündeki gülücükleri, mutluluğu görüyorum. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Burada da bitmiyor; merkeze bağlı köylerimiz var. Köylerimizde çiftçilerimize gideceğiz, onlara da yine Kırıkkale Belediyesi'nin kendi serasında ürettiği fideleri, üretime kazandırabilmek için ulaştırmış olacağız" dedi.
 

Dağıtılan fidelerin veriminin çok iyi olduğunu belirten Melike Düğeroğlu, "Geçen sene de almıştık. Çok güzeldi, verimi de çok iyiydi. O yüzden başkanımıza ve belediyemize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sene de bol bol verim alırız" ifadesini kullandı.
Mevlüt Gündüz adlı vatandaş ise, "Bir saat önce geldik, bekliyoruz. Başkanımız da sağ olsun fideleri dağıtıyor. Alıp bahçemize dikeceğiz. Geçen sene de almıştık, yine organikti. Herhalde ata tohumlarından yapılıyor, ondan dolayı da memnunuz" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *