19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Galatasaray, Şampiyonlar Ligi sahnesinde

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi sahnesinde

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün Young Boys deplasmanında sahaya çıkıyor. Wankdorf Stadı’ndaki maç saat 22.00’de başlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi sahnesinde
KAYNAK: Haber Merkezi

Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almayı hedefleyen Galatasaray, play-off turu ilk maçında sahaya çıkıyor. Geçen sezon İsviçre Süper Ligi’ni ilk sırada bitirerek kendisi gibi doğrudan play-off turundan Şampiyonlar Ligi heyecanına katılan Young Boys ile deplasmanda karşılaşacak sarı kırmızılılar, bugün oynanacak maçtan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. 

Young Boys -Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, yeni sezonda kendi liginde oynadığı 5 maçta henüz galibiyeti bulunmayan rakibiyle Wankdorf Stadı’nda karşı karşıya gelecek.  Alman hakemler Daniel Siebert, Jan Siedel, Rafael Foltyn’ın yöneteceği karşılaşma saat 22.00’da başlayacak. Zorlu doksan dakika TRT1’den canlı olarak yayınlanacak.

ASLAN’A 7’NCİ İSVİÇRELİ RAKİP

Şampiyonlar Ligi play-off turunda tarihinde ilk kez Young Boys ile karşılaşacak Galatasaray, İsviçre temsilcilerine karşı 18’inci maçına çıkacak. Daha önce Zürih, Sion, Neucthatel Xamax, Grasshoppers, St.Gallen ve Bellinzona takımlarıyla karşılaşan sarı kırmızılılar, 17 maçta 11 galibiyet elde ederken yalnızca 4 kez yenildi, 2 maç berabere bitti. Bu rekabette 42 gol atan Galatasaray, kalesinde 29 gol gördü.

AVRUPA’DAKİ 317. MÜCADELE

Devler Ligi elemelerinde geride kalan 32 maçta 22 galibi[1]yet, 7 beraberlik, 3 yenilgi alan Galatasaray, 33’üncü eleme maçını bugün Young Boys ile oynayacak. Tüm kulvarlarda 317’nci maçını sarı kırmızılılar, aldığı 113 galibiyete bir yenisini daha eklemek için ter dökecek. Avrupa’da 84 maçı berabere bitirip 119 maçta kaybeden Galatasaray, Young Boys’u eleyerek 18’inci kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmeyi hedefliyor. 

BURUK TRİBÜNDE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys müsabakalarında yedek kulübesindeki yerini alamayacak. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile oynanan maçtan sonra yaşananlar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu’ndan 2 maç ceza alan Buruk, 2 maçta da yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deprem bölgesine yardımlar artıyor!  6 ayda 1 milyar üzerinde destek!

Deprem bölgesine yardımlar artıyor! 6 ayda 1 milyar üzerinde destek!