18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Galatasaray’da 5’te 5 hesabı

Galatasaray’da 5’te 5 hesabı

Milli aranın ardından Antalyaspor deplasmanı ile lige dönecek sarı kırmızılılar, bir sonraki milli araya kadar oynayacağı 3 lig 2 Avrupa maçını kazanmayı hedefliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray’da 5’te 5 hesabı
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig’de liderlik koltuğun da oturan, Avrupa Ligi’nde 4 puanla ilk 8 içinde yer alan milli aranın ardından Antalyaspor deplasmanı ile başlayacak beş maçlık dönem için hazırlanıyor.

3 SÜPER LİG, 2 AVRUPA MAÇI

Lige verilen arada ikinci sırada yer alan Samsunspor’un 4 puan önünde giren sarı kırmızılılar, 14’üncü sırada yer alan Güney ekibini yenerek seri başlatmayı hedefliyor. Antalya dönüşünde evinde 2 Süper Lig, 2 Avrupa Ligi 4 kritik maça çıkacak Galatasaray, ikinci milli araya tüm maçlarını kazanarak girmek istiyor.

ZOR RAKİPLER

Antalyaspor ile yarın oynayacak Galatasaray, ardından 23 Ekim Perşembe günü Avrupa Ligi’nde İsveç Ligi temsilcisi Elfsborg’u ağırlayacak. Sarı kırmızılılar, iki maçta aldığı 3 puanla 16’ncı sırada bulunan İsveç temsilcisinin ardından ligde ağırlayacağı Beşiktaş’tan TFF Süper Kupası’nın rövanşını almak için oynayacak.

ASLAN 11. HAFTAYI BAY GEÇECEK

Ligde 11’inci haftayı bay geçecek sarı kırmızılılar, 7 Kasım’da Avrupa Ligi’ndeki 4’üncü maçında Tottenham’ı ağırlayacak. Galatasaray, milli araya, bu sezonun parlayan takımı Samsunspor ile evinde oynayacağı maçla girecek.

osimhen Icardi

FORVET KARARI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçında bir kez daha çift forvet oynamaya hazırlanıyor. Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Victor Osimhen’i rakip savunmanın içine sokacak deneyimli teknik direktör, geçen sezonun gol kralı Mauro Icardi’yi markajdan uzak serbest pozisyonda değerlendirecek. Forvet arkasını düzenleyen Dries Mertens’i hamle oyuncusu olarak kenarda tutmayı düşünen Buruk, Barış Alper’in yerinde sakatlıktan çıkan Hakim Ziyech’i oynatma planı yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hizbullah'tan kritik açıklama: İsrail'e karşı yeni bir aşamaya geçiyoruz

Hizbullah'tan kritik açıklama: İsrail'e karşı yeni bir aşamaya geçiyoruz