Türkçe Düşün
Türkgün Futbol Göztepe için kader haftası: Önce Beşiktaş ardından Trabzonspor

Göztepe için kader haftası: Önce Beşiktaş ardından Trabzonspor

Göztepe, Süper Lig’deki galibiyet hasretini 10 maça çıkarırken, bu hafta Beşiktaş ve Trabzonspor ile kritik maçlara çıkacak. Ligde 10. sırada yer alan Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak ve ardından Trabzonspor’la Türkiye Kupası yarı finalinde mücadele edecek.

KAYNAK: DHA

Süper Lig’de galibiyet hasretini 10 maça çıkaran Göztepe, bu hafta Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı kritik maçlar oynayacak. Sarı-kırmızılılar, bu iki güçlü rakibini yenerek hem Süper Lig’deki kötü gidişi durdurmayı hem de Türkiye Kupası’nda finale bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Göztepe’nin Kritik Haftası

Göztepe, 32. hafta maçında Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak. Cumartesi günü oynanacak bu mücadele, Sarı-kırmızılılar için büyük önem taşıyor. Ardından, 24 Nisan Perşembe günü Trabzonspor’la Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşacak olan Göztepe, iki zorlu rakibini de yenerek moral bulmayı hedefliyor.
3 hafta önce de benzer bir fikstüre sahip olan Göztepe, Trabzonspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalmış, Beşiktaş’ı ise İstanbul’da 3-1 yenerek Türkiye Kupası’nda yarı final vizesi almıştı.

hedef Avrupa Ligi

Göztepe, bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor’la oynadığı maçları hiç kaybetmedi. Süper Lig’in ilk yarısında deplasmanda Beşiktaş’ı 4-2 mağlup eden Göztepe, Türkiye Kupası’nda da Siyah-beyazlıları saf dışı bırakmıştı. Ayrıca Trabzonspor’la oynadığı maçlardan da 1 galibiyet ve 1 beraberlik almayı başarmıştı.
Özellikle Trabzonspor’u bir kez daha yendiği takdirde, 55 yıl sonra Türkiye Kupası finaline kalma şansı doğacak. Bu da Göztepe için tarihi bir başarı olacak.

Göztepe, Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde edebilir. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor’u eleyerek finale çıkmayı ve ardından kupayı kazanmayı hedefliyor. Bu, hem kulüp tarihi hem de taraftarlar için büyük bir anlam taşıyacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Afyonkarahisar'da orman yangını

Afyonkarahisar'da orman yangını

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde çıkan yangında 20 bin metrekarelik alan kül oldu.

KAYNAK: İHA

Edinilen bilgiye göre, Sinanpaşa ilçesine bağlı Yörükmezarı mevkiinde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanı etkisi altına aldı. 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü bölgede 20 bin metrekarelik alan zarar gördü.

Yetkililer, yangının sebebinin yapılacak incelemeler sonucu belirleneceğini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *