Türkgün Futbol Göztepe, Süper Lig'deki Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Göztepe, Süper Lig'deki Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Göztepe, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Adnan Süvari Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışması yapıldı, ardından dar alanda oyunlar üzerinde duruldu.

MUHABİR: Ali Öncü

Göztepe, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maç için hazırlıklarına Adnan Süvari Tesisleri'nde başladı. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, antrenman ısınma ve pas çalışması ile başladı. İkinci bölümde ise futbolcular, dar alanda oyunlar üzerinde çalışarak maç için son hazırlıklarını yapmaya devam etti. 

Göztepe, Süper Lig'in 32. haftasında 19 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya İspanya’dan BM’ye Gazze çağrısı

İspanya’dan BM’ye Gazze çağrısı

İspanya, Gazze'deki insani durumu iyileştirmek amacıyla BM Genel Kurulu'na bir karar tasarısı sunacak. Başbakan Pedro Sanchez, kararın, sivillerin korunması ve uluslararası yardımların artırılmasına yönelik acil önlemler önerdiğini belirtti.

KAYNAK: DHA

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, hükümet olarak Gazze'de yaşananlara ilişkin bir karar tasarısını BM Genel Kurulu’na sunmaya karar verdiklerini açıkladı.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Meclis Genel Kurulu’nda yapılan bir oturumda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na Gazze ile ilgili bir karar tasarısı sunacaklarını belirtti. Sanchez, bu tasarının Gazze'de sivillerin ve masum insanların öldürülmesinin durdurulması ve çok taraflı yoldan insani yardımların ulaştırılması için acil önlemler önermeyi amaçladığını bildirdi.

Filistin Devleti’ni birlikte tanıyan İspanya ve İrlanda'nın, Gazze saldırısının başlangıcından bu yana İsrail'den hem silah alımını hem de satışını dondurma kararı alan tek Avrupa ülkeleri olduklarını kaydeden Sanchez, "Bu karar, uluslararası insancıl hukuka uyum konusunda uluslararası sorumluluğun etik ilkelerini yansıtmakla kalmayıp, aynı zamanda demokratik değerlerimizi de savunmak ve vurguladığım teknolojik egemenliğe yönelik bilinçli bir stratejidir. İspanya, Orta Doğu'da barışa ve Filistin'in geleceğine en bağlı ülkelerden biridir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *