Türkgün Futbol Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Süper Lig'deki Beşiktaş beraberliğini değerlendirdi

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Süper Lig'deki Beşiktaş beraberliğini değerlendirdi

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, oynanan futbolun iki takım adına da iyi olduğunu söyledi. Stoilov, sakatlıklara rağmen Avrupa hedefinden vazgeçmediklerini ve Trabzonspor karşısında da mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

KAYNAK: AA

Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş’ı konuk eden ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Göztepe’de Teknik Direktör Stanimir Stoilov, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Bulgar teknik adam, takımının oyun planını sahaya yansıttığını belirtirken, sakatlıkların hedeflerine ulaşmalarını zorlaştırdığını ifade etti.

“Kendi seviyemizi sahaya yansıttık”

Stoilov, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirtti. “Bence iki takım adına da iyi bir maçtı. Biz kendi seviyemizi ve potansiyelimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum” diyen Stoilov, takımının net fırsatlar yakaladığına ancak bunları değerlendiremediğine dikkat çekti.

“Fırsatlar oluşturduk fakat maalesef bu fırsatları değerlendiremedik. Gol pozisyonlarını kaçırma anlamında yaşadığımız sıkıntı maalesef devam ediyor, ancak oyun planımızı, stratejimizi hırslı bir şekilde sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Bu bizim adımıza iyi olan şeydi. Ama söylediğim gibi, iki üç tane net kaçan fırsat var”

“Beşiktaş ilk fırsatta gol attı”

Beşiktaş’ın tek bir fırsatı gole çevirdiğini belirten deneyimli teknik direktör, son haftalarda alınamayan galibiyetlerin takımı baskı altına aldığını vurguladı.

“Bildiğiniz üzere bir iki aydır kazanamıyoruz. Aynı zamanda bu durum oyunumuz üzerinde bir baskı oluşturdu. Belki ben Avrupa hedefini koyarak hedefi biraz yükseltmiş olabilirim, ancak Göztepe ailesine inandım, bu takıma, bu kulübe inandım. Bu yüzden bu hedefi koydum ve Göztepe ailesi de tüm fertleriyle bu hedefe inandı ve bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Aslında sakatlıklar olmasaydı, şu anda hedefimize çok daha yakın olabilirdik. Bu maçtan önce bile bir iki tane sakatlık yaşadık ve oyuncu kaybettik. Yine maç sırasında yaşadığımız sakatlıklar var. Gerçekten bu bizim adımıza zor bir süreç. Ama hırslı bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz ve sonuna kadar savaşıp güzel günlere kavuşacağımıza inanıyorum”

“Trabzon’da hayallerimizin peşinden koşacağız”

Sözlerinin sonunda Türkiye Kupası’nda oynayacakları Trabzonspor rövanşına da değinen Stoilov, hedeflerinden sapmayacaklarını belirtti:

“Dört gün sonra Trabzon’da hayallerimizin peşinden koşmaya gideceğiz. Orada deplasmanda olsa da, zor gözükse de turu geçeceğimize inanıyorum. Ama öncelikle iyi oynamamız gerekiyor. Sahada istediğimiz oyun anlayışını yansıttığımız takdirde, bu şekilde turu geçeceğimize inanıyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde sel ve toprak kaymaları nedeniyle 29 kişi öldü

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde sel ve toprak kaymaları nedeniyle 29 kişi öldü

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) başkenti Kinşasa'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında 29 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK: AA

KDC İçişleri Bakanlığının sosyal medyadan paylaştığı bildiride, 2 gündür etkili olan şiddetli yağışların 29 can kaybına neden olduğu belirtildi.

Bildiride, başkentin Ngaliema bölgesi başta olmak üzere 8 ilçede çok sayıda evin sular altında kaldığı ve önemli altyapı hasarlarının meydana geldiği duyuruldu.

Bakanlık, 15 Haziran'da düzenlenen kriz toplantısında hasar tespiti için bakanlıklar arası bir görev gücü oluşturulduğunu kaydetti.

Yerel basında, şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları nedeniyle başkentin birçok mahallesinde altyapının ve evlerin ağır hasar gördüğü, birçok anayolun sular altında kaldığı bildirildi.

Bölgede şiddetli yağışların devam etmesi bekleniyor.

Yaklaşık 18 milyon nüfuslu Kinşasa'da, her yıl sel felaketleri, altyapı eksiklikleri ve şehir planlamasının yetersizliği nedeniyle sık sık can kayıpları yaşanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *