22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Kartal gözünü Lyon’a dikti

Kartal gözünü Lyon’a dikti

Sahasında oynadığı Tümosan Konyaspor maçını kazanarak milli aradan galibiyetle dönen Beşiktaş, gözünü Avrupa Ligi’nde oynayacağı Lyon deplasmanına çevirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kartal gözünü Lyon’a dikti
KAYNAK: Haber Merkezi

Avrupa Ligi’nde oynadığı Ajax ve Eintracht Frankfurt maçlarını kaybeden Beşiktaş, ilk puanlarını almak Lyon ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Milli aranın ardından evinde oynadığı Tümosan Konyaspor maçını kazanarak, lig ikinciliğine yükselen siyah beyazlılar, yeni formatıyla oynanmaya başlayan Avrupa Ligi sıralamasında sonunculuktan kurtulmak için hazırlanıyor. 

İlk iki maçını kazanarak ikinci sırada yer alan Fransa temsilcisini yenme hedefiyle sahaya çıkacak Beşiktaş’ta, Gabriel Paulista maça yetiştirilmeye çalışılırken, Milot Rashica forma giyemeyecek. Lyon ile perşembe günü oynayacak siyah beyazlılar, yarın maç için Fransa’ya gidecek.

EN İYİSİ IMMOBILE

Beşiktaş’ın golcü santrforu Ciro Immobile, Süper Lig ve Avrupa’nın 5 büyük liginde en yüksek gole çevirme yüzdesine sahip futbolcu oldu. Süper Lig’de oynadığı ilk 8 maçta 8 gol atma başarısını gösteren İtalyan golcü, siyah beyazlı formayla bunu başaran ilk isim oldu. 8 maçta toplam 18 şut atan 33 yaşındaki Immobile, yüzde 44,4 ortalamayla şutlarını gole çevirerek bu alanda Avrupa’nın en başarılı ismi oldu.

SEMİH GÖZ DOLDURDU

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, 7 maç sonra ilk 11’de başladığı Tümosan Konyaspor maçının yıldızları arasında yer aldı. Ciro İmmobile’nin kullandığı penaltıyı alan 19 yaşındaki futbolcu, 68 dakika sahada kaldığı oyunda her fırsatta rakip savunmayı zor durumlara düşürdü. Genç futbolcuyu uzun bir aradan sonra 11’e alan teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Semih’in performansından memnun olduğunu söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! PKK/KCK'lı üç kardeş yakalandı

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! PKK/KCK'lı üç kardeş yakalandı