Türkgün Futbol Konyaspor-Galatasaray maçından öne çıkanlar: Okan Buruk’tan kupa rotasyonu

Konyaspor-Galatasaray maçından öne çıkanlar: Okan Buruk’tan kupa rotasyonu

Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, son lig maçına göre kadroda 3 değişikliğe gitti. Kalede Günay Güvenç’e forma veren Buruk, Eren Elmalı ile Sara'yı yedek kulübesine çekerek Jakobs ve Mertens’i ilk 11'e dahil etti.

MUHABİR: Ali Öncü

Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Konyaspor’a konuk olan Galatasaray, son Süper Lig karşılaşmasına göre sahaya 3 farklı oyuncuyla çıktı.

Buruk’tan Kupa Maçına 3 Dokunuş

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında 2-0 kazanılan Sipay Bodrum FK maçındaki ilk 11'den 3 oyuncuyu değiştirerek Konyaspor karşısında rotasyona gitti.
Buruk, kalede tecrübeli eldiven Fernando Muslera'nın yerine Günay Güvenç'e şans tanırken, Eren Elmalı ve Sara'yı yedek soyundurdu. Bu iki ismin yerine ise sol bekte Jakobs, orta sahada ise Mertens ilk 11’de görev aldı.

Galatasaray'ın Konyaspor Maçındaki 11’i

Sarı-kırmızılı ekip, Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maça şu kadroyla çıktı:
Günay Güvenç, Sallai, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Lemina, Frankowski, Mertens, Yunus Akgün, Osimhen

Yedek Kulübesindeki İsimler

Galatasaray’ın Konyaspor karşısındaki yedek kulübesinde ise şu oyuncular yer aldı:
Muslera, Eyüp Aydın, Eren Elmalı, Berkan Kutlu, Sara, Ahmed Kutucu, Cuesta, Yusuf Demir, Efe Akman, Metehan Baltacı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Barcelona'da gündem Nico Williams transferi: 6 yıllık sözleşmeye imza atacak

Barcelona'da gündem Nico Williams transferi: 6 yıllık sözleşmeye imza atacak

Barcelona, İspanyol sol kanat oyuncusu Nico Williams ile 2031 yılına kadar geçerli 6 yıllık bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Fabrizio Romano’nun haberine göre yıldız futbolcu yıllık 7-8 milyon Euro net maaş alacak. Transferin resmiyet kazanması için Athletic Club ile bonservis görüşmeleri sürüyor.

MUHABİR: Ali Öncü

Barcelona, transferde büyük ses getirecek bir hamleye hazırlanıyor. Katalan temsilcisi, Athletic Club forması giyen 21 yaşındaki Nico Williams ile 6 yıllık anlaşmaya vardı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre taraflar el sıkıştı ve Barcelona, yetenekli oyuncuya yıllık 7-8 milyon Euro net maaş ödemeyi planlıyor. Transferin tamamlanması için Athletic Club ile bonservis pazarlıkları devam ediyor.

Bu sezon Athletic formasıyla 45 resmi maça çıkan Nico Williams, 11 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Genç yıldızın güncel piyasa değeri 70 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *