03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Metin Öztürk’ten Acun Ilıcalı’ya: “TFF, Survivor’cının lafıyla hareket etmez!”

Metin Öztürk’ten Acun Ilıcalı’ya: “TFF, Survivor’cının lafıyla hareket etmez!”

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına sert yanıt vererek, “Dominik ile Türkiye’yi karıştıran birine cevap vermek abesle iştigaldir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metin Öztürk’ten Acun Ilıcalı’ya: “TFF, Survivor’cının lafıyla hareket etmez!”
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk,  Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına sert cevap verdi. Öztürk, Ilıcalı’yı hedef alarak, "Türkiye ile Dominik’i karıştıran birine cevap vermek abesle iştigaldir" ifadesini kullandı.

metin öztürk

“Survivor’cının Sözleri TFF’yi Etkilemez”

Öztürk, Acun Ilıcalı’nın yorumlarına karşılık olarak, “TFF’nin kalkıp da Survivor’cının lafıyla hareket edeceğini sanmıyorum. Biz Galatasaray Lisesi’nden çıkmış ciddi bir kulübüz. Biz gayri ciddi kişilere ve durumlara cevap vermek istemiyoruz” dedi.

“Gitsin Mahallesinde Oynamaya Devam Etsin”

Öztürk, Ilıcalı’nın futbol yorumlarını eleştirerek, “Dominik ile Türkiye’yi karıştıran. Oradaki yarışmacılarla Süper Lig'in kulüplerini, oyuncularını karıştıran birine cevap vermek abesle iştigaldir. Gitsin mahallesinde oynamaya devam etsin” şeklinde konuştu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye Gönderme

Metin Öztürk, açıklamalarında Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye de göndermelerde bulundu. İki kulübü hedef alarak, “İki kardeş kulüp, pardon iki sponsor kardeş kulübü hayretle izliyoruz. Demek ki sahada kazanamayınca masa başında bir şeyler yapmaya çalışıyorlar” dedi. Öztürk, yeni federasyona güvendiklerini ve bu tarz girişimlere aldanmayacaklarını umduklarını ifade etti.

“11 Yıldır Şampiyon Olamayan Kulüp Derdine Ağlasın”

Öztürk, Fenerbahçe’yi eleştirerek, “Mert Hakan Yandaş’ı kimse konuşmuyor. Kendisi de Galatasaray maçında sözlü hakaretlerde bulundu, bunları kameralar yakaladı. Tamamen bir algı operasyonu. 11 senedir şampiyon olamayan kulüp ne yapsın, otursun derdine ağlasın. Sahada kazanmayı beceremiyorlar” şeklinde konuştu.

“Okan Buruk’un Sevki Hakaretten mi?”

Metin Öztürk, Okan Buruk’un PFDK’ya sevki konusunda ise, “Bildiğim kadarıyla hakaretten sevk edilmiş. Eğer hakaret varsa, bu sahada kartla cezalandırılır. Ancak ortada bir hakaret olmadığını biliyorum. Hakaret, yüz yüze olur ve böyle bir olay yaşanmadı. Farz edelim ki bir hakaret oldu, bu durumda 4. hakem orta hakemi bilgilendirir ve o da düdüğü çalıp kart gösterir. Bu sürecin hiçbir aşaması yaşanmadı” açıklamasında bulundu.

“Elimizden Geleni Yapacağız”

Öztürk, ortamı germemeye çalıştıklarını ancak Galatasaray’a yapılan saldırılara da yanıt vereceklerini belirterek, “Elimizden geleni göstereceğiz, ortamı germemeye çalışacağız ama bize olan saldırılara da mutlaka cevap vereceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eylül ayında otomotiv sektörü ihracat rekoru kırdı!

Eylül ayında otomotiv sektörü ihracat rekoru kırdı!