06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Milli ara öncesi kritik maç! Cimbom'un hedefi 3 puan

Milli ara öncesi kritik maç! Cimbom'un hedefi 3 puan

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk edecek. Sarı kırmızılı ekip, zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor ve bu maçtan 3 puanla ayrılmayı planlıyor. Maç heyecanı ve rekabetiyle dolu olan bu karşılaşma, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Galatasaray taraftarları, takımlarının galibiyeti için büyük bir destek veriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli ara öncesi kritik maç! Cimbom'un hedefi 3 puan
KAYNAK: Akşam

Süper Lig'in 8. haftasında lider Galatasaray, bu akşam evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı Mehmet Türkmen yönetecek. Avrupa Ligi'nde Rigas ile 2-0 öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan CimBom, zirvedeki yerini sağlama almak istiyor.

16 puanlı Fenerbahçe, haftayı BAY geçecek. Bir diğer 16 puanlı Beşiktaş ise Gaziantep'e konuk olacak. Galatasaray ile Alanya, ligde bugün 17. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2016- 2017 sezonunda başlayan rekabette sarı kırmızılılar 10, turuncu yeşilliler ise 3 kez kazandı. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın 39 golüne Alanya 17 golle karşılık verdi.

Sakatlığı bulunan Victor Osimhen dışında ev sahibi ekipte eksik bir futbolcu bulunmuyor. Ligin en çok gol atan takımı olan Cim-Bom, oynadığı 12 resmi maçın 11'inde ise gol yedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benfica cephesinden Kerem Aktürkoğlu açıklaması!

Benfica cephesinden Kerem Aktürkoğlu açıklaması!