16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Montella kadroyu genişletiyor

Montella kadroyu genişletiyor

Ekim 2023’te A Milli Futbol Takım’ın başına geçen Vincenzo Montella, göreve geldikten sonra milli takım kadrosuna 15 yeni oyuncu çağırdı. Gençlere yönelen İtalyan teknik adam, 2026 Dünya Kupası’nın takımını hazırlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Montella kadroyu genişletiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Takım’ın başında 16’ncı maçına çıkmaya hazırlanan Vincenzo Montella, göreve geldiği dönemde eski teknik direktör Stefan Kuntz’un hazırladığı kadroya yeni isimleri ekledi. Avrupa Futbol Şampiyonası yolunu açacak Hırvatistan deplasmanı ve Letonya iç saha maçları için ilk kez kadro kuran İtalyan teknik adam, Juventus’tan Kenan Yıldız’ı, Adana Demirspor’dan tanıdığı Ertaç Özbir’i geniş kadroya çağırdı. Ozan Kabak’ın sakatlanmasından sonra Trabzonspor forması giyen Rayyan Baniya’yı geniş kadroya davet etti. İki maçın ardından EURO 2024 için istediğini alan Montella, Almanya ile hazırlık ve Galler maçları için eskilerle yol aldı.

Kenan Yıldız

EURO 2024 İÇİN YENİLER

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yeniler konusunda en büyük adımı Macaristan ve Avusturya ile oynanan hazırlık maçlarında attı. İtalyan hoca, Başakşehir’den Muhammed Şengezer, Samsunspor’dan Okan Kocuk, Ajax’tan Ahmetcan Kaplan, Alanyaspor’dan Oğuz Aydın, Beşiktaş’tan Semih Kılıçsoy ve Nurnberg’ten Can Uzun’a ilk kez milli takımın kapısını açtı.

Semih Kılıçsoy

ULUSLAR LİGİ’NE 5 YENİ

A Milli Futbol Takımı’nı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kadar taşıyan teknik direktör Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi maçlarına yeni isimleri davet ederek başladı. İtalyan teknik adam, liderlik hedeflediği gruptaki Galler ve İzlanda maçları geniş kadrosuna Beşiktaş’tan Emirhan Topçu, Alanyaspor’dan Yusuf Özdemir, Freiburg’tan Eren Dinkci’yi davet etti. Siyah beyazlılardan Mustafa Hekimoğlu’nu da çağıran Montella, genç futbolcuyu daha sonra Ümit Milli Takıma gönderdi.

Atakan Karazor

ATAKAN VE BERKE EKLENDİ

2026’da gerçekleşecek Dünya Kupası’na yönelik kadro oluşturmaya çalışan Vincenzo Montella, Karadağ ve İzlanda ile oynanacak maçların kadrosuna Stutgart’tan Atakan Karazor ve Mert Günok’un sakatlanması sonrasında İkas Eyüpspor kalecisi Berke Özer’i ilk kez geniş kadroya kattı.

Berke Özer
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mısır ithalatında gümrük vergisi yüzde 5 oldu

Mısır ithalatında gümrük vergisi yüzde 5 oldu