Türkgün Futbol Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, Süper Lig'deki Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, Süper Lig'deki Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Gaziantep FK, 13 Nisan Pazar günü Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başlayıp, pas ve taktik çalışması ile sonlandı.

MUHABİR: Ali Öncü

Gaziantep FK, Süper Lig'in 31. haftasında 13 Nisan Pazar günü sahasında Hatayspor ile oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdürdü. Selçuk İnan yönetimindeki antrenman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başlayıp, ardından pas ve taktik çalışmalarıyla tamamlandı.
Gaziantep FK, maç öncesindeki son antrenmanını yarın yaparak, Hatayspor maçına odaklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 3 zanlı tutuklandı

Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 3 zanlı tutuklandı

Beşiktaş Belediyesi'nde 2019 Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için yapılan alımlarla ilgili soruşturmada, 3 kişi tutuklandı. Şüpheliler, "kamu zararına dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarıyla yargılanacak, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA

Beşiktaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce 2019'daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için doğrudan temin yöntemiyle yapılan alım hakkında ihbar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında çıkarıldıkları İstanbul Adliyesinde savcılık işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Nöbetçi hakimlik, halihazırda Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı olan, dönemin Beşiktaş Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Mandacı, mevcut Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Can Özdemir ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Alican Abacı'nın babası İsmet Abacı'nın tutuklanmasına karar verdi.

Beşiktaş Belediyesi çalışanları Görkem Kızılkaynak, İsmail Yalçın ve Şazime Sena Çelik ile firma sahibi Hakan Ateş, "yurt dışına çıkış yasağı" ve "imza atma"yı içeren adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma

Başsavcılıkça, soruşturma kapsamında Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Alican Abacı, halihazırda Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı olan, dönemin Beşiktaş Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Mandacı ile mevcut Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Can Özdemir'in işi alma yeterliliği olmayan paravan firma üzerine işi aldıkları ve birtakım usulsüz işlemlerde bulunarak kamuyu zarara uğrattıklarına ilişkin tespitler yapılmıştı.

Tespitler üzerine, aralarında Mehmet Mandacı ve Rıza Can Özdemir'in de bulunduğu 2'si tutuklu 11 şüpheliden 9'u hakkında "kamu kurum kuruluşları zararına dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından gözaltı kararı verilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *