16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Şenol Güneş eski öğrencileriyle buluştu

Şenol Güneş eski öğrencileriyle buluştu

Trabzon'da Avni Aker'de düzenlenen futbol turnuvasında eski futbolcular yemekli buluşmada bir araya geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas, kulübün büyümesine katkı sağlayanları anarak duygularını paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şenol Güneş eski öğrencileriyle buluştu
KAYNAK: TÜRKGÜN

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’ne dönüştürülen Avni Aker’de düzenlenen “Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası” için kente gelen bordo-mavili eski futbolcuların ağırlandığı yemekli buluşmaya, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Teknik Direktörü Şenol Güneş katıldı. 

Şenol Güneş, eski öğrencileriyle bir araya geldi - Trabzonspor Haberleri

Yemek öncesi konuşan Güneş, “Kurulduğumuz günden bugüne kadar nice başkanlar, hocalar, oyuncular geldi geçti. Herkes bu kulübün büyümesi için görev yaptı. Ben de teknik direktör olarak, daha önce de oyuncu olarak bu kulüpte görev yaptım, birçoğunuzla birlikte çalıştım. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. 

Asbaşkan Zeyyat Kafkas ise “Bizler bugün bu saygı gören görevi yapıyorsak, bu koltuklar bu kadar değerliyse bu efsaneyi yaratan ve devam ettiren sizler sayesindedir ve bu nöbeti devam ettiriyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Icardi’ye sürpriz transfer teklifi

Icardi’ye sürpriz transfer teklifi