28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Süper Lig’de derbi günü! Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Süper Lig’de derbi günü! Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Süper Lig’in 10. haftasında gözler Galatasaray-Beşiktaş derbisinde olacak. Sezon başında Galatasaray’ı Süper Kupa maçında farklı mağlup ederek kupaya uzanan siyah-beyazlılar, bu zaferi ligde de tekrarlamak isterken ev sahibi sarı-kırmızılılar zirvedeki yerini korumak ve Süper Kupa’daki yenilgiyi unutturmak için sahada olacak. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma saat kaçta ve hangi kanalda?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig’de derbi günü! Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasına artık saatler kaldı. RAMS Park'ta oynanacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Süper Lig’in iki namağlup ekibinin karşılaşacağı Galatasaray - Beşiktaş derbisi 28 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ev sahibi galatasaray formda

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlikle lider konumda. Cimbom, bu karşılaşmalarda 27 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü. Taraftarların gözü yine attığı goller ve oynadıkları futbolla göz dolduran Icardi, Osimhen ve Yunus Akgün'de olacak.

kartalda hedef gizli liderlik

Konuk Beşiktaş, aldığı 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 4. sırada yer alırken rakibinden 1 maçı eksik durumda. Kara kartallar, sakatlığı bulunan kaleci Mert Günok'tan yoksun olsa da bu maçı kazanarak rakibiyle puan farkını 2’ye düşürüp “gizli lider” olabilmenin hesabını yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jeopolitik gerginlikler altını yükseltti! Bu yıl 35 kez rekor kırdı

Jeopolitik gerginlikler altını yükseltti! Bu yıl 35 kez rekor kırdı