18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Transfer şampiyonu Fenerbahçe!

Transfer şampiyonu Fenerbahçe!

Transfer döneminin sona ermesiyle birlikte 4 büyükler arasında büyük hareketlilik yaşandı. Lig şampiyonluğunu hedefleyen takımlar rekor seviyede harcama yaparken, Fenerbahçe'nin Sevilla'dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri, tarihin en yüksek bonservis ücretiyle Türkiye'ye geldi. Bu transfer, futbolseverler tarafından merakla beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Transfer şampiyonu Fenerbahçe!
KAYNAK: Akşam

Süper Lig takımları, birinci transfer ve tescil dönemini hareketli geçirdi. Süper Lig'de yaz transfer dönemi cuma gecesi tamamlandı. Ara transfer sezonu ise 13 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve 11 Şubat 2025'te sona erecek. 2024-25 sezonunda dört büyükler rekor harcamalara imza attı. Bu dönemin en pahalı transferini ve en yüksek satışını Fenerbahçe gerçekleştirdi. Faslı forvet Youssef En-Nesyri'yi Sevilla'dan 19.5 milyon euroya transfer eden Kanarya, lig tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirdi.


ASLAN DENK BÜTÇE VERDİ

Lig tarihinin en pahalı satışını da 30 milyon euroya Ferdi'yi Brighton'a satan Fener yaptı. Toplamda 49.5 milyon euro harcayan Kanarya, 30.5 milyon euroluk da satış gerçekleştirdi, eksi bilançoda 19.06 milyon euro ile zirvede yer aldı. Norwich'ten 18 milyon euroya Sara'yı alıp kulüp tarihinin rekorunu kıran Aslan, toplamda 34.19 milyon euroluk harcama yaptı. Kerem, Tete, Zaha, Emin gibi yüksek bedellerle gönderilen isimler sayesinde kasaya 34.15 milyon euro girdi. Büyüklerden denk bütçe veren tek takım Aslan oldu.


BJK VE TS'DE SATIŞ YOK

Geçen sezon kiralanan Musrati'nin tapusu için bu sezon 11 milyon euro ödeyen Kartal, kulüp rekoru kırarak toplamda 19.65 milyon euroluk harcama yaptı. Kholood'a 1 milyon euroya kiralanan Muleka dışında kasaya gelir girmedi. Silva, Paulista gibi oyunculara maaş ve imza parası ödendi, bonservis harcaması yok. Bu sezon daha çok gençlere yönelen Trabzonspor da toplamda 19.68 milyon euro gider yaptı. Karadeniz ekibi de Beşiktaş gibi satış yapamadı. Kiralık ayrılan oyunculardan toplamda 1.37 milyon euro geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kubadabad Sarayı'nın kuşhanesi günyüzüne çıkarılmaya çalışılıyor

Kubadabad Sarayı'nın kuşhanesi günyüzüne çıkarılmaya çalışılıyor