18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Yıldızlar transfer bekliyor

Yıldızlar transfer bekliyor

Sezonun bitmesiyle birlikte takımlarından ayrılan serbest statüdeki yıldız futbolcular için Rusya, Türkiye, Sırbistan ve Azerbaycan ligleri son çare olarak duruyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yıldızlar transfer bekliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Avrupa’nın önde gelen liglerinin ardından birçok ligde yaz transfer sezonunun sonuna gelmesi bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcuları zora soktu. Henüz herhangi bir Avrupa kulübü ile anlaşma sağlayamayan yıldızlar için son şans olarak 4 lig kaldı. Yaz transfer sezonun bugün sona erecek Rusya, yarın transferdeki son imzaların atılacağı Türkiye, Sırbistan ve 16 Eylül’e kadar transferi sürdürecek olan Azerbaycan Ligi boştaki yıldızların son şansı olarak kapılarını bir süre daha açık tutacak.

HER MEVKİDEN İSİM 

Kulüplerinden ayrılıp bonservisini eline alan her mevkiden genç-yaşlı birçok futbolcu takımlarını bulmak için son günlerini değerlendirmeye çalışıyor. Süper Lig’den tanıdık Cincinnati’den kopan 28 yaşındaki santrfor Aaron Boupendza, Beşiktaş forması da giyen İngiliz on numara Dele Alli, Everton sonrası henüz bir yere imza atmadı. Al Nassr’dan ayrılan Fildişili sol bek Ghislain Konan, dört ligden biri olmazsa ülkesinin yolunu tutacak. Shaktar’dan ayrılan Brezilyalı stoper Marlon, Galatasaray’ın bıraktığı Serge Aurier, Inter, Barcelona, PSG formaları giyen Brezilyalı orta saha Rafinha da takım arıyor. 

KALAN ŞANSLAR 

Avrupa’da oynayabilmek adına yalnızca 4 lig için şansı kalan serbest yıldızlar için bu sürenin bitmesinin ardından geriye uzak kıtaların ligleri kalacak. Angola, Fas, Uganda, Fildişi Sahili, Nijer, Güney Afrika, Tunus, Mısır, Maldivler, Guatemala. Malezya, Umman, Hong Kong, Tahiti, Liberya, Vietnam, Benin, Senegal, Yemen, Panama, Komorlar gibi ülkelerin liglerinde transfer bir süre daha açık kalacak.

KİMLER YOK Kİ

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin teklif sunduğu 35 milyon avro değerindeki Fransız orta saha Adrien Rabiot, 10 milyon avro değer biçilen Avrupa’da kendini kanıtlamış Yusuf Yazıcı ve Manchester United ile sözleşme yenilemeyen Anthony Martial şu ana kadar talipleri ile el sıkışamadı. Monaco’dan ayrılan deneyimli santrfor Wissam Ben Yedder, Liverpool ile devam etmeyen Kamerunlu santrfor Joel Matip 8 milyon piyasa değerinin karşılığında bir takımla anlaşamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da şüpheli paket alarmı: İçinden el bombası çıktı!

İstanbul’da şüpheli paket alarmı: İçinden el bombası çıktı!