18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem 26 ilde "ÇENGEL-7" operasyonları: 50 şüpheli yakalandı

26 ilde "ÇENGEL-7" operasyonları: 50 şüpheli yakalandı

"Çengel-7" operasyonlarında 3.626 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi ve 50 şüphelinin yakalandı. Operasyonlar, 26 ilde gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
26 ilde "ÇENGEL-7" operasyonları: 50 şüpheli yakalandı
KAYNAK: Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonları kapsamında büyük bir başarı elde edildiğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, 26 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 3.626 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildiğini belirtti.

Geniş Kapsamlı Operasyonlar

Operasyonlar, Antalya, Muğla, Ankara, Denizli, Amasya, Aydın, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Manisa, Kars, Trabzon, Mersin, İzmir, Gaziantep, Balıkesir, Ağrı, Isparta, Bayburt, Bartın, Uşak, Erzincan, Niğde, Sivas, Kırıkkale ve Şırnak'ta kaçak ve sahte alkol üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Şüpheliler ve Ele Geçirilen Maddeler

Son bir hafta içinde yapılan operasyonlarda, 50 şüpheli yakalandı ve toplam 3.626 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, vatandaşların can güvenliği ve sağlığı için bu tür operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Yerlikaya’dan Tebrik Mesajı

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren jandarma ve emniyet güçlerini tebrik ederek, toplumun sağlığı için bu tür operasyonların süreceğini belirtti. "Vatandaşımızın can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üretimi yapanlara karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 hoca yeni kupalar peşinde

4 hoca yeni kupalar peşinde