05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem 4 bin kişiden MHP'ye destek

4 bin kişiden MHP'ye destek

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Seçime bir hafta kalırken MHP, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçmene MHP ve Cumhur İttifakını anlatan MHP İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Savaş Çolak, Batman Sason Derneği'nin 4 bin üyesi ile birlikte 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vereceklerinin sözünü aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Savaş Çolak, seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak, ev ev gezerek, MHP ve Cumhur İttifakını anlatıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DESTEK SÖZÜ

Çaldığı her kapıdan memnuniyetle ayrıldığını ifade eden MHP Milletvekili adayı Savaş Çolak, Küçükçekmece ilçesindeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Çolak, Batman Sason Derneği'nin 4 bin üyesi ile birlikte 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vereceklerinin sözünü aldı.

“6’LI MASA’NIN ÜLKEMİZE KAZANDIRACAĞI BİR ŞEY YOK”

Türkiye'nin kaybedecek zamanı olmadığını belirten Çolak, terör örgütü PKK'nın ve FETÖ'nün desteği ile iktidara gelme hesapları yapan 6'lı masa ve onun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ülkemize kazandıracağı hiçbir şeyin olmadığını savundu.

‘BİZİMLE OLUN' ÇAĞRISI

"Her seçim önemli, bu seçim çok daha önemli" diyen MHP Milletvekili adayı Savaş Çolak, "'Bayrak inmeyecek, ezalar dinmeyecek' diyorsanız, bizimle olmalısınız" diye çağrı yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pençe-Kilit bölgesinde teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi