Türkgün Gündem 8 il için "sarı" uyarı: Karla karışık yağmur ve sağanak geliyor

8 il için "sarı" uyarı: Karla karışık yağmur ve sağanak geliyor

Yurdun kıyı kesimlerinde beklenen sağanak, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar nedeniyle 8 il için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu. Hava sıcaklıklarının Akdeniz kıyı kesimleri dışında kalan yerlerde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre yurdun büyük bölümünün parçalı ve çok bulutlu, Marmara bölge geneli, Ege'nin kuzey ve batı, İç Anadolu'nun kuzey ve doğu, Batı Akdeniz'in kıyı, Doğu Akdeniz'in İskenderun Körfezi ve Toroslar kesimleri ile (Çorum hariç) Karadeniz ve (Şırnak hariç) Doğu Anadolu Bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, kıyı kesimlerde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde yağmur, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve (2200 metre üzerinde) yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

Ege'nin batı ve Batı Karadeniz kıyılarının doğu kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.


 

Kuvvetli yağış beklenen Aydın, Giresin, İzmir, Manisa, Muğla, Trabzon ile karla karışık yağış beklenen Artvin ve Rize için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Hava sıcaklıklarının Akdeniz kıyı kesimleri dışında kalan yerlerde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güneybatı ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeydoğudan yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Galatasaraylı taraftarlar Yenikapı’da şampiyonluğu kutluyor

Galatasaraylı taraftarlar Yenikapı’da şampiyonluğu kutluyor

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kutlamalar için Yenikapı Miting Alanı’nda taraftarlarıyla bir araya geldi. Organizasyonun ikinci gününde alan sarı-kırmızılı renklere büründü.

MUHABİR: Ali Öncü

Süper Lig’de sezonu zirvede tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kutlamaları kapsamında Yenikapı Miting Alanı’nda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Organizasyonun ikinci gününde binlerce Galatasaray taraftarı, sarı-kırmızılı formaları ve bayraklarıyla alana akın etti. Coşkulu kalabalık, şampiyonluk sevincini birlikte yaşarken alandaki etkinlikler gün boyu sürecek.

Kutlamalar kapsamında DJ performansları ve konserler de gece boyunca taraftarlara eşlik edecek. Galatasaray Kulübü'nün düzenlediği etkinlikler, sarı-kırmızılı camia için unutulmaz anlara sahne oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *