07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Adalet Bakanı Tunç: İyi hal indirimi ve denetimli serbestlik yeniden tartışılacak!

Adalet Bakanı Tunç: İyi hal indirimi ve denetimli serbestlik yeniden tartışılacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iyi hal indirimi ve denetimli serbestliğin yeniden tartışılması gerektiğini belirtti. Yargı reformu strateji belgesinde suçun önlenmesi konusunda daha etkin hedeflerin olduğunu açıkladı. Bakan Tunç, strateji belgesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adalet Bakanı Tunç: İyi hal indirimi ve denetimli serbestlik yeniden tartışılacak!
KAYNAK: TRT Haber

Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, MYK toplantısında özellikle yargı reformu ile ilgili yapılan çalışmaları anlattığını söyledi.

Özellikle toplumda cezasızlık algısının ortadan kaldırılmasına yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını aktaran Tunç, milleti huzursuz eden suç şebekeleri, suç ve suçla mücadele konusunda kollukla beraber yargı teşkilatının mevzuat noktasındaki ihtiyacını da giderecek önemli çalışmaların gündemlerinde olduğunu belirtti.

Özellikle Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında birtakım önerilerinin olacağını dile getiren Bakan Tunç, öngörülebilir ve gecikmeyen, güvenilir adalet sisteminin tam anlamıyla tesisi konusunda yaptıkları çalışmaların olduğunu anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF, Süper Lig'de 8. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı

TFF, Süper Lig'de 8. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı