16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Adana Pozantı'da Geleneksel Türk Okçuluğu yarışması başladı

Adana Pozantı'da Geleneksel Türk Okçuluğu yarışması başladı

Adana Pozantı'da düzenlenen "Geleneksel Türk Okçuluğu Belemedik Kupası"nda 4 ülkeden 200 sporcu yarışıyor. Belemedik Tabiat Parkı'nda gerçekleşen etkinlik, sporculara doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim sunuyor. Turnuva, yarın sona erecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Adana'nın Pozantı ilçesinde düzenlenen "Geleneksel Türk Okçuluğu Belemedik Kupası" heyecanla başladı. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva, Belemedik Tabiat Parkı'nın doğal güzellikleri arasında yapılıyor.

Turnuvaya 4 farklı ülkeden toplam 200 sporcu katılıyor. Katılımcılar, 15 farklı parkurda kıyasıya mücadele ediyor. Etkinlik süresince sporcular ve aileleri, parkta kamp kurarak doğa yürüyüşleri yapma fırsatı buldu.

TGTOF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Uzman, bu yılki şampiyonanın sporcular için farklı bir deneyim sunduğunu belirterek, “Belemedik Tabiat Parkı’nın 15 farklı noktasına hedef tahtaları yerleştirdik. 13 gruptan oluşan sporcularımız bu hedefleri gezerek hem doğayla iç içe oldular hem de birbirleriyle kıyasıya yarıştılar” dedi.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan da X (eski Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda, turnuvanın Pozantı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildiğini ve ülkenin dört bir yanından gelen sporcularla bir araya gelerek onlara başarılar dilediğini ifade etti.

Belemedik Tabiat Parkı'nda düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Belemedik Kupası, yarın sona erecek.

Yorumlar
B
Bulcukspor 1 gün önce
Muhteşem bir organizasyondu. Başta Pozantı Belediye Başkanımız Ali Avan, TGTOF Y.Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Uzman ve Kabaç Hatun Kulüp Başkanı Emel Özdeş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler...
BEĞENME
0
CEVAPLA
FETÖ'den ihraç edilmişti! 5 yaşındaki çocuğa cinsel tacizden tutuklandı

FETÖ'den ihraç edilmişti! 5 yaşındaki çocuğa cinsel tacizden tutuklandı