Türkgün Gündem Adıyaman'da dolandırıcılık zanlısı 3 kişi tutuklandı

Adıyaman'da dolandırıcılık zanlısı 3 kişi tutuklandı

Adıyaman'da dolandırıcılık operasyonunda 6 şüpheli yakalandı, 3'ü tutuklandı. Operasyonda 102 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve dolandırıcılık materyalleri ele geçirildi. Diğer 3 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA

Adıyaman'da dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık operasyonu kapsamında belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda, 102 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca, 265 mermi ve dolandırıcılıkta kullanılan çeşitli materyal ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan S.T., K.Ö. ve Ş.A.Ç. tutuklandı, R.K. savcılıktan, A.U. ile A.K. adli kontrol şartıyla hakimlikten serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Salda Gölü'nde boğulan baba-oğul Ankara'da defnedildi

Salda Gölü'nde boğulan baba-oğul Ankara'da defnedildi

Burdur Salda Gölü’nde boğularak hayatını kaybeden Hüseyin Aybalık ve oğlu Berat Kaan Aybalık, Ankara’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye yerel protokol de katılım gösterdi.

KAYNAK: İHA

Burdur'da bulunan Salda Gölü'nde boğulan baba-oğul Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Salda Gölü'nde boğulan baba-oğul Ankara'da defnedildi

Olay, Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan tatile giden Hüseyin Aybalık (40) ve oğlu Berat Kaan Aybalık (12), Salda Gölü Tabiat Parkı Orman Plajı bölgesinden göle girdikten bir süre sonra gözden kaybolmuştu. Çevredekiler durumu fark ederek ihbarda bulunmuştu. Gölde botla arama tarama faaliyetine başlayan AFAD ekipleri kıyıdan 60 metre uzaklıkta 5 metre derinlikte baba-oğlun cansız bedenine ulaşmıştı. Cenazeler defnedilmek üzere Ankara'ya gönderilmişti. Baba-oğlun cenaze namazı ikindi namazını müteakiben Şehitler Camii'nde kılınarak Pursaklar Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Pursaklar Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren de katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *