24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Altunok, genç çiftlerin nikahını kıydı

Altunok, genç çiftlerin nikahını kıydı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İşadamı Tevfik Yıldırım’ın kızı Kerime hanımla hayatını birleştiren eğitimci Alican Şimşek’in nikahını kıyarak, genç çiftlere mutluluklar diledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altunok, genç çiftlerin nikahını kıydı

Korona virüs tedbirlerinin uygulandığı düğün töreni Mukaddem Mahallesi Becili semtinde belediye yazlık düğün salonunda gerçekleşti. Genç çiftlerin ve ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında bulunarak çiftin nikah akdini gerçekleştirmekten dolayı sevinç ve heyecan duyduğunu belirten Başkanvekili Altunok, kurulan yuvanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Çiftlerin nikahını kıyan ve evlilik cüzdanını Kerime hanıma teslim eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Bugün burada ilçemizin sevilen iş adamlarından Tevfik Yıldırım beyin eğitimci kızı Kerime hanım ile geçmiş dönemlerde devlet hastanesi müdürlüğü görevini yapan Süleyman Şimşek beyin eğitimci oğlu Alican’ın düğün merasimine katıldık. Genç çiftlerimizin nikahını kıymaktan dolayı da son derece memnunum. Evlilikte sevgi, saygı, sadakat, samimiyet ve sabır olmadan olmaz, ancak böyle mutluluğa erişilir ve evlilik uzun yıllar sürdürülebilir. Bu anlamda birlik ve beraberliğinizi saygı çerçevesinde bir ömür boyu idame ettirmenizi temenni ediyor, siz değerli genç kardeşlerimize mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum.” dedi.

Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediğini söyleyen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise konuşmasında, “Allah birlikteliğinizi bir ömür boyu daim eylesin. Cenabı Mevla’m sizlere ülkemize, milletimize ve İslam Alemine hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin” dileğinde bulundu.

Belediye Kır Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Başkanvekili Mahmut Tat, Silifke Belediye Meclis Üyeleri, Silifke İlçe Başkan Yardımcısı Kubilay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altunok, “Geçici yolu trafiğe açacağız”

Altunok, “Geçici yolu trafiğe açacağız”