21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Antika meraklılarından Salihli 2. el eşya pazarına yoğun ilgi

Antika meraklılarından Salihli 2. el eşya pazarına yoğun ilgi

Salihli Belediyesi tarafından yaklaşık iki ay önce yeni pazaryerinde her cumartesi günü açılan ikinci el eşya pazarı,, antika meraklılarından ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Giysiden ayakkabıya, ev aksesuarlarından elektronik eşyalara ve hırdavat malzemelerine kadar yılların birbirine karıştığı, zamanın anlamını yitirdiği antika ve ikinci el ürünlerin tezgahlarda satışa sunulduğu Pazar, yeni pazaryeri çevresinde bulunan esnaflara da ekonomik anlamda katkı sağlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antika meraklılarından Salihli 2. el eşya pazarına yoğun ilgi

Özellikle antika meraklılarının ilgi gösterdiği ikinci el eşya pazarında, her geçen hafta daha fazla insanın çevre il ve ilçelerden gelerek tezgah açtığını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda antika tutkunlarının, ikinci el meraklılarının, nostalji sevenlerin bir araya geldikleri pazarın ilçede yeni bir buluşma noktası olduğunu söyledi.

Evlerinde kullanmadıkları giysi, ayakkabı, ev eşyası ile küçük ev aletleri gibi fazla eşyaları satarak aile bütçelerine destek olmak isteyen herkesi her cumartesi günü açılan ikinci el eşya pazarına davet eden Başkan Kayda, “Fırsat buldukça ben de pazarı geziyorum. Yeni pazaryerinde kurulan pazarda yıllanmış saatlerden plaklara, madalyalara, eski gazete ve dergilere, takılara, eski paralara, tespihlere ve çocukluğumuzda kullandığımız değişik eşyalara rastlamak mümkün. Vatandaşlarımızdan pazarla ilgili olumlu tepkiler alıyoruz. Yaptığımız çalışma sonucunda, yılların birbirine karışıp zamanın anlamını yitirdiği antika ve ikinci el eşya pazarını Salihli’mize kazandırdık.

Antika ve ikinci el eşya pazarı, hem pazaryeri çevresindeki esnaflarımızı sevindirdi hem de bölgeye hareketlilik getirdi. Yeni dönem projelerimiz ile yeniliklerimiz devam edecek” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İP, pazarı erken açtı

İP, pazarı erken açtı