21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Arda Güler'den tepki: 'Milli takım için hazır' dedi ama...

Arda Güler'den tepki: 'Milli takım için hazır' dedi ama...

Geçtiğimiz günlerde A Milli Takım aday kadrosunu açıklayan Stefan Kuntz, Fenerbahçe'de harikalar yaratan ancak forma şansı bulmakta zorlanan genç yıldız Arda Güler'i kadroya dahil etmemesi şaşkınlıkla karşılanırken, Kuntz'un bu karar sonrası Arda Güler'in tepki gösterdiği iddia edildi.
u003cbu003eEN AZ FORMA ŞANSI BULAN İSİMu003c/bu003eOyuna girdiği dakikalarda oldukça faydalı olsa da bir türlü istediği forma şansını bulamayan Arda Güler, Jesus'un herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen en az kullandığı ve 12 maçta kadroya alsa da 6 maçta oyuna giren isim oldu. Genç 10 numara 2 gol atmasına rağmen sadece 145 dakika sahada kaldı.
u003cbu003eKUNTZ TEK TEK SORDUu003c/bu003eAlınan bilgiye göre; Stefan Kuntz milli takımı açıklamadan önce tüm teknik direktörlerle konuştu… Abdullah Avcı’dan Uğurcan’ın sakatlığı, Abdülkerim’in psikolojik durumu hakkında bilgi aldı. Ajax’a giden Ahmetcan’ın milli takıma hazır olup olmadığını sordu. Eren ve Doğucan’la beraber Umut Bozok için bilgi talep etti. Okan Buruk’tan Abdülkerim, Berkan, Kerem ve Yunus için, Ismael’den de Ersin, Tayyip, Emrecan, Salih ve Kerem Atakan için bilgi istedi.
u003cbu003eMİLLİ TAKIM İÇİN HAZIRu003c/bu003eKuntz, Jorge Jesus’la da Altay, İsmail, Ferdi ve Emre Mor’un yanı sıra Arda Güler için de bilgi istedi. Jesus Özellikle Arda Güler, A Milli Takım için hazır” dedi. Buna rağmen Kuntz, Lüksemburg ve Faroe maçları için Ersin, Tayyip, Umut Bozok ve İsmail Yüksek’le beraber Arda Güler’i de düşünmedi. Milli takımda olmayı bekleyen Arda Güler hayal kırıklığı yaşadı. Jesus ise, acele etme diyerek genç oyuncuyu motive ettiği öğrenildi.
u003cbu003eBÖYLE DESTEK VERDİu003c/bu003eJesus, genç yıldız adayına Daha çok gençsin. Seni düşünmeleri bile çok güzel. Çok uzun yıllar Milli takıma hizmet edeceksin. Tam olarak hazır olduğunda forma tamamen senin olacak. Sakın moralini bozma. Kendini geliştirmeye devam et. Çok yeteneklisin, bunların kıymetini bil ve üstüne koyarak ilerle. Yolun çok başındasın bunu sakın unutma sözleriyle destek verdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İrfan Can Kahveci, Ronaldo'yu solladı!

İrfan Can Kahveci, Ronaldo'yu solladı!