Türkgün Gündem Ardahan gece buz tuttu: Termometreler eksi 20'yi gösterdi

Ardahan gece buz tuttu: Termometreler eksi 20'yi gösterdi

Dondurucu soğukların etkisini sürdürdüğü Ardahan'ın Göle ilçesinde, gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 20 derece ölçüldü.

Türkiye'de kış mevsiminin en soğuk geçtiği yerleşim yerlerinden biri olan Ardahan'ın Göle ilçesi, ilkbahar mevsiminin ilk ayı olan martta da buz kesti.

Termometrelerin gece eksi 20 dereceyi gösterdiği ilçede, çatılarda uzun buz sarkıtları oluştu, yol ve kaldırımlar buzla kaplandı.

Sabah saatlerinde iş yerlerine giden vatandaşlar, soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya ABD'de petrol sondajı kule sayısı azaldı

ABD'de petrol sondajı kule sayısı azaldı

ABD'de petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta 8 azalarak 465'e düştü. Geçen yıl içinde toplamda 32 kule azalmış durumda. Brent petrol varil fiyatı 64,78 dolara, WTI ise 60,93 dolara yükseldi.

KAYNAK: AA

ABD'de petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta 8 azaldı.

Petrol sahası hizmetleri şirketi Baker Hughes'in haftalık verileri yayımlandı.

Buna göre, ülkedeki petrol sondaj kulesi sayısı 16-23 Mayıs'ta bir önceki haftaya göre 8 azalarak 465'e geriledi.

ABD'deki petrol sondaj kulesi sayısı son bir yılda ise 32 azaldı.

Perşembe gününü 64,44 dolardan kapatan Brent petrolün varil fiyatı, cumayı 64,78 dolar seviyesinde tamamladı.

Batı Teksas (WTI) tipi ham petrolün varil fiyatı, cuma gününü 60,93 dolar düzeyinde kapattı. WTI tipi ham petrolün varili, perşembe gününü 60,64 dolar seviyesinde tamamlamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *