20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Avuç içine göre kişilik testi! Sağ elinizden nasıl bir insan olduğunuz anlaşılıyor

Avuç içine göre kişilik testi! Sağ elinizden nasıl bir insan olduğunuz anlaşılıyor

Avuç içindeki çizgiler kişinin kişilik özellikleri, zekası, zihniyeti, sağlığı, aşk hayatı ve ilişki yönleri hakkında gerçek bilgiler verir. Bu kişilik testinde yapmanız gereken sağ elinizi açmak ve resimdekilere tıklamak. Kendinizi tanımak sadece 10 dakikanızı alacaktır. İşte avuç içine göre kişilik testi...

Kişilik testleri vücut özelliklerinizle birleştiğinde ortaya bambaşka analizler çıkıyor. Avuç içi okuma eski çağlardan beri var. Sizlere avuç içi çizgilerinden yola çıkarak bir kişilik testi hazırladık. Avuçlarımızda yaşam çizgisi, kalp çizgisi, kader çizgisi ve kafa çizgisi olmak üzere 4 ana çizgiyi ele alacağız. Avuç içindeki çizgiler kişinin kişilik özellikleri, zekası, zihniyeti, sağlığı, aşk hayatı ve ilişki yönleri hakkında gerçek bilgiler verir.
Avuç içimizdeki farklı çizgiler farklı kişilik özelliklerini ortaya çıkarır: Yaşam Çizgisi: Genel refahınızı ve sağlığınızın yanı sıra bireysel yolunuzu da gösterir. Kalp Çizgisi: Duygusal seviyenizi ve davranışlarınızı, ilişkilerde bir kişi olarak nasıl olduğunuzu gösterir. Kader Çizgisi: Şansınızı ve kariyerinizi gösterir. Başlık Çizgisi: Entelektüel gücünüzü, düşünme sürecinizi, becerilerinizi gösterir.
İlişkilerden karakter özelliklerine kadar yaşama dair her şeyi avuç içinden okuyabilirsiniz. İşte avuç içine göre kişilik testi...
Yaşam çizgisi Yarım daire şeklinde kıvrılan büyük, uzun yaşam çizgisi, yüksek düzeyde coşku, güç ve asla pes etmeme tavrını gösterir. Bir kişi enerjiktir, sporda veya maceralarda iyidir ve her şeyi göze alır. Kısa, sığ bir yaşam çizgisi, kolayca yönlendirilebileceğinizi gösterir. Bu ölüm anlamına gelmez. Düşük düzeyde canlılık veya enerji gösterir. Yaşam çizgisi kısa olan insanlar çabuk yorulurlar. Birden fazla yaşam çizgisi, olağanüstü derecede yüksek düzeyde iyimserlik, güç ve ekstra canlılık anlamına gelir. Çok fazla görünür eğriye sahip olmayan düz bir yaşam çizgisi, ilişkilerde dikkatli olunduğunu gösterir. Kişi diğer insanların niyetlerine karşı temkinli ve ihtiyatlıdır. Yaşam çizgisi üzerindeki adalar, daireler, haçlar veya birkaç kol gibi işaretler, önemli yaşam olaylarını, denemeleri, kazaları, hastalıkları, travmaları veya yaşamı değiştiren zaman dilimlerini gösterir. KALP ÇİZGİSİ Daha uzun bir kalp çizgisi, ilişkilerde ve aşk hayatında doğayı anlamayı, romantik, ifade edici ve işbirlikçi olduğunu gösterir. Daha kısa bir kalp çizgisi, romantizme ilgi eksikliğini veya duyguları ifade edememeyi gösterir.
Kafa çizgisine paralel uzanan kalp çizgisi, duygusal patlamalar üzerinde güçlü bir kavrayışı, olgunluğu ve ilişkilerde istikrarlı bir yaklaşımı gösterir. İşaret parmağının altından başlayan kalp çizgisi aşk hayatınızdaki mutluluğun göstergesidir. Orta parmağın altından başlayan kalp çizgisi ilişkilerde bencil bir tutumun göstergesidir. Orta parmak ile yüzük parmağı arasında başlayan kalp çizgisi, kişinin aşka kolayca girip çıkabileceğini gösterir. KADER ÇİZGİSİ Güçlü, düz bir kader çizgisi, kariyer ve para konularında şans ve şansa işaret eder. Bir kişi genç yaşlardan itibaren istikrar bulur. İnsan kendini doğru zamanda, doğru yerlerde, doğru kişilerin arasında bulur.
Zayıf, sığ bir kader çizgisi, zenginlik veya başarıya ulaşmadaki mücadeleyi, zorlukları ve hayal kırıklıklarını gösterir. Kişi hak ettiğinden daha az engelle ve tanınmayla karşı karşıya kalır. Yaşam çizgisinden kaynaklanan bir kader çizgisi, yüksek düzeyde bağımsızlığa, hırsa ve özgüvene işaret eder. İki kader çizgisi birden fazla gelir kaynağının varlığını gösterir. Bir kişi genellikle bir yan iş yürütür veya aynı anda iki mesleği sürdürür. BAŞLIK ÇİZGİSİ Güçlü, uzun bir kafa çizgisi, açık bir kafayı, kararlılığı, mükemmel hafızayı, zekayı, sezgiyi, iradeyi, akıllılığı, potansiyeli, kendi kendine öğrenme yeteneklerini ve bilgi veya durumlara uygun şekilde tepki verme bilgeliğini gösterir.
Kısa bir başlık çizgisi, dürtüsel düşünmeyi, odaklanma güçlüğünü, kısa dikkat süresini ve fikirden fikre atlamayı gösterir. Kişi pratik olma eğiliminde olabilir ve hızlı çözüm ve sonuç gerektirmeyen zihinsel görevleri tercih edebilir. Yaşam çizgisinden ayrılmış bir baş çizgisi maceracı ve araştırmacı bir kişiliğe işaret eder. Bir kişi hayata karşı yüksek düzeyde coşku sergiler ve maceracı bulduğu ilgi alanlarının peşinden gitmeyi sever.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diş ağrısıyla uyudu 32 yıl sonra uyandı! Karolina Olsson’ın ilginç hikayesi…

Diş ağrısıyla uyudu 32 yıl sonra uyandı! Karolina Olsson’ın ilginç hikayesi…