05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Videolar Gündem Bahçelievler'de faciadan kılpayı dönüldü! Bina çökmeden önce kameraya yansıdı

Bahçelievler'de faciadan kılpayı dönüldü! Bina çökmeden önce kameraya yansıdı

Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde bulunan zemin artı 4 katlı bir binada sabaha karşı yaşanan çökme olayı, AFAD ekiplerinin hızla müdahale etmesi ile kontrol altına alındı. Olay yerindeki inceleme ve çalışmalar devam ediyor. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olay, çevre sakinlerinde endişe yaratmış durumda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bahçelievler Zafer Mahallesi Yadigar Sokak'ta bulunan zemin artı 4 katlı bir binada sabaha karşı çökme meydana geldi. Binada yaşanan çökme sonrasında AFAD ekipleri hemen olay yerine intikal etti.

AFAD Ekipleri İncelemelerde Bulundu

AFAD ekipleri, çökme olayının yaşandığı binada detaylı incelemelerde bulundu. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, enkaz altında kimsenin bulunmadığı belirtildi. Ayrıca, 1980 yılında inşa edilen binada daha önce çatlaklar oluştuğu ve vatandaşların endişe duyduğu bilgisi paylaşıldı.

Binada Önceden Tedbir Alınmış

Çökme riski nedeniyle binada yaşayanlar tarafından önceden alınan tedbirlerin, faciayı önlediği belirtildi. Olay öncesinde binanın boşaltıldığı ve cep telefonu kamerasıyla çökmeye kadar görüntülendiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Artabel Gölleri Tabiat Parkı: Gümüşhane'nin gizli cenneti

Artabel Gölleri Tabiat Parkı: Gümüşhane'nin gizli cenneti