24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Bakan Dönmez'den bor katkılı el dezenfektanı müjdesi

Bakan Dönmez'den bor katkılı el dezenfektanı müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlanacağını duyurdu. Erdoğan, bugün bakanlarla gerçekleştirdiği telekonferans görüşmesinde "Gerçekten söylediğiniz şu dezenfektan hakikaten bu işi gördüğüne göre çok ciddi bir reklam kampanyasına girip şu dezenfektanla bu açığı kapayalım." ifadelerini kullanmıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Dönmez'den bor katkılı el dezenfektanı müjdesi

Dönmez, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Kovid-19 önlemleri kapsamında enerjide kesintisiz hizmet için atılan adımları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz ettiklerini belirtti.

Bakan Dönmez, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, Ar-Ge çalışmasını tamamladığımız bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlıyoruz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN TALİMATI VERMİŞTİ

Erdoğan, bugünkü telekonferans görüşmesinde "Gerçekten söylediğiniz şu dezenfektan hakikaten bu işi gördüğüne göre çok ciddi bir reklam kampanyasına girip şu dezenfektanla bu açığı kapayalım. Bundan bize de bir gönderin." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suudi Arabistan'dan önemli karar! 3 şehir karantinaya alındı

Suudi Arabistan'dan önemli karar! 3 şehir karantinaya alındı