Türkgün Gündem Bakan Göktaş'tan, şehit savcının ailesine ziyaret

Bakan Göktaş'tan, şehit savcının ailesine ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesini ziyaret etti.

KAYNAK: AA

Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit savcı Kiraz'ın aziz hatırasının, milletin adalet duygusuna emanet edilmiş bir miras olduğunu belirterek, "Bugün kahraman şehidimizin kıymetli ailesini İstanbul'daki evlerinde ziyaret ettik. Adalet uğruna can veren yiğit savcımızı rahmet ve dua ile anıyoruz.

"Onun mirası, hukukun üstünlüğüne olan inancımızla sonsuza dek yaşayacaktır"

Ruhu şad, makamı ali olsun. Onun mirası, hukukun üstünlüğüne olan inancımızla sonsuza dek yaşayacaktır" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Şişli'de kaza: Taksi takla attı

Şişli'de kaza: Taksi takla attı

Şişli'de, sürücüsünün kontrolünü kaybederek takla atan taksi kazasında sürücü yaralandı. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı, çevredekilerin yardımıyla ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Mahalleli, kazanın fren arızasından kaynaklandığını söyledi.

KAYNAK: AA

Şişli'de kontrolden çıkarak takla atan taksinin sürücüsü yaralandı.

Eskişehir Mahallesi Lalezar Sokak'ta ilerleyen 34 THP 28 plakalı taksi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İsmi öğrenilemeyen yaralı sürücü, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Kadir Erdağı, kazaya ilişkin, "Marketten su almış. Daha sonra taksinin bir anda freni patlıyor. Bariyerlerin üzerinden takla atarak buraya düşüyor." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *