Türkgün Gündem Bakan Tekin'den beklenen açıklama geldi: Okullar iki gün tatil

Bakan Tekin'den beklenen açıklama geldi: Okullar iki gün tatil

İstanbul'da yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremler ve ardından gelen büyük sarsıntılı artçılar İstanbulluları korkuttu. Devam eden artçı depremler akıllara "Yarın okullar tatil olur mu?" sorusunu getirdi. Bakan Tekin'den beklenen açıklama geldi...

MUHABİR: Eylül Şahin

İstanbul’da yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıklama yaptı.

Tekin,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, şu ana kadar okullarımızda herhangi bir ciddi olumsuzluk yaşanmamıştır. Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. İlgili diğer kurumlarımızla iş birliği içerisinde İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık.
Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah."

ÜNİVERSİTELERDE DE 2 GÜN EĞİTİME ARA

YÖK Başkanı Erol Özvar, "Yarın ve cuma günü vakıf ve devlet üniversitelerinde eğitim ve öğretim tehir edilmiştir"dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Siyaset AK Parti'li Şahin'den terörsüz Türkiye vurgusu: Tarihi gelişmeler yaşanıyor

AK Parti'li Şahin'den terörsüz Türkiye vurgusu: Tarihi gelişmeler yaşanıyor

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Cem Şahin, terörsüz bir Türkiye hedefine ulaşmak üzere önemli adımlar atıldığını belirtti. Enerji güvenliğinin millî güvenlik için kritik olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısı yaptı ve muhalefeti eleştirdi.

KAYNAK: İHA

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, terörsüz bir Türkiye hedefine ilişkin çok ciddi adımların atıldığını ve atılmaya devam ettiğini belirtti.
 

Şahin, muhalefetin ne dediğine aldırmamaları gerektiğini söyleyerek "Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize güvenin. Orada çok önemli, tarihî gelişmeler yaşanıyor." dedi.
100.Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Karabük Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Şahin, dünyanın birçok bölgesinde yaşanan gerilimlerin enerji üzerinden yürüdüğüne dikkat çekti.
 

"Enerji, millî güvenliğimizin bir parçası"
 

Enerji alanında atılan adımlara değinen Şahin, "Enerji meselesi doğrudan millî güvenliğimizi ve bekamızı etkileyen bir husustur. Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar da bu konuda büyük gayret sarf etti." ifadelerini kullandı.
Karadeniz’deki doğal gaz ve Gabar’daki petrol keşiflerinin önemine vurgu yapan Şahin, "Kaynak çeşitliliğini sağlamak ve arz güvenliğini teminat altına almak bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Tüm bu gelişmeler, Türkiye’nin millî güvenliği ve bekasıyla doğrudan ilişkilidir." dedi.
Teşkilatlara seslenen Şahin, "Cumhurbaşkanımıza bakacağız. O ne kadar koşuyorsa, biz onun iki katı, üç katı koşmak mecburiyetindeyiz. Çünkü biz bu ülkeyi seviyoruz. Ümmetin umudu hâline geldiğimizin farkındayız." şeklinde konuştu.
 

"Tarihî gelişmeler yaşanıyor"
 

Konuşmasının sonunda Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çeken Şahin, "Terörsüz bir Türkiye hedefine ilişkin çok ciddi adımlar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Muhalefetin içine düştüğü dipsiz kuyular milletimizin vicdanında da karşılık bulmuyor. Milletimiz, onları o yalnızlığın içinde bırakacaktır inşallah." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *