16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bakan Uraloğlu: “Yedi düvele karşı kazandığımız bir başarı var”

Bakan Uraloğlu: “Yedi düvele karşı kazandığımız bir başarı var”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti heyetiyle beraber Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetime ziyarette bulundu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Uraloğlu: “Yedi düvele karşı kazandığımız bir başarı var”

‘Cumhur İttifakı olarak tabiri caizse yedi düvelin saldırılarına karşı elde ettiğimiz bir başarı var. Cumhur İttifakı olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Sahillerdeki kırmızı renkli ve turuncu renkli illerimiz var. Ak Parti’mizle MHP’mizle, diğer partilerimizle birlikte kazandığımız yerlere inşallah Allah’ın izniyle ilaveler yapacağız. Çünkü bu bölgenin duruşu kıymetli. Buraya Sayın Cumhurbaşkanımızın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Hocamızın verdiği önem belli.”

“KAZANDIĞIMIZ YERLERE İLAVELER YAPACAĞIZ”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Cumhur İttifakı olarak tabiri caizse yedi düvelin saldırılarına karşı elde ettiğimiz bir başarı var.” dedi.

BAKAN URALOĞLU’NDAN MHP İL BAŞKANI YUSUF KANLI’YA ZİYARET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti heyetiyle beraber Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetime ziyarette bulundu. İl Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette Bakan Uraloğlu’nu MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Yönetimi, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte karşıladı. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Milletvekilleri Sunay Karamık, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru’nun eşlik ettiği Bakan Uraloğlu’na köstekli saat, Adana şalvarı ve yeleği hediye eden Başkan Yusuf Kanlı, il binasına kazandırılan yeni hizmet alanlarını gezdirerek bilgi verdi.

“ÜLKEMİZE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ”

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda MHP kadrosuna hitap eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimleri Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, milletin de desteğiyle kazandıklarını vurguladı. Uraloğlu, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetiminde bizler, Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Devlet Hocamızın duruşuyla beraber ve Cumhur İttifakı’mızdaki diğer partilerimizin destekleriyle beraber Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle iki seçim sürecini de sağ salim geçirmiş olduk. Cumhur İttifakı olarak tabiri caizse yedi düvelin saldırılarına karşı elde ettiğimiz bir başarı var. Ülkemize daha çok hizmet edeceğiz. Biz bu yükü sırtımızda, omuzlarımızda hissediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bize bunu emrediyor.

İlk seyahatimizi Adana’ya yaptık. Hep beraber ekip ruhuyla, Cumhur İttifakı olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Sahillerdeki kırmızı renkli ve turuncu renkli illerimiz var. Ak Parti’mizle MHP’mizle, diğer partilerimizle birlikte kazandığımız yerlere inşallah Allah’ın izniyle ilaveler yapacağız. Çünkü bu bölgenin duruşu kıymetli. Buraya Sayın Cumhurbaşkanımızın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Hocamızın verdiği önem belli. Bizler de Ulaştırma Bakanlığı olarak üzerimize düşeni  yapma gayreti içinde olacağız.”

YUSUF KANLI’DAN BİRLİK, BERABERLİK MESAJ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Yeni görevinden ötürü Bakan Uraloğlu’nu tebrik eden Kanlı “Köprünün açılışında da birlikte olmuştuk. Sizleri tanımaktan onur ve mutluluk duydum. Üstlendiğiniz görevden ötürü sizleri tebrik ediyorum, Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Adana’da da Cumhur İttifakı ruhunun diri tutulacağı mesajını paylaşan Başkan Yusuf Kanlı “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Ankara’da ortaya koydukları birlik, beraberlik ruhunu, uyum ve ahengin aynısını Adana’mızda yaşatmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Yılmaz: “Belgeler ortaya çıktığında orta yerde kalıyorsunuz”

Başkan Yılmaz: “Belgeler ortaya çıktığında orta yerde kalıyorsunuz”