18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bakan Yerlikaya: "85 milyonun yüreğinin bir vurdukça, devletimiz daim olacak"

Bakan Yerlikaya: "85 milyonun yüreğinin bir vurdukça, devletimiz daim olacak"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gölbaşı Polis Meslek Yüksek Okulu'nun mezuniyet törenine katıldı. Yerlikaya konuşmasında “Biliyoruz ki 85 milyonun yüreği bir vurdukça, milletimiz bir, devletimiz daim olmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Yerlikaya: "85 milyonun yüreğinin bir vurdukça, devletimiz daim olacak"
KAYNAK: DHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gölbaşı Polis Akademisi Başkanlığı'nda düzenlenen 30'uncu Dönem Mezuniyet törenine katıldı. Polis Başkanlığında düzenlenen törenlere Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak Akademisi ve mezun olan aileleri katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. bölümünde konuşmasında ailelere ve mezunlara seslenen Bakan Yerlikaya, “Bugün hep birlikte; 23 Polis Mesleki Eğitim Merkezimizde, eğitimlerini başarıyla tamamladık. 6 bin 389 öğrencimizin mezuniyet sevincini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz, aziz milletimize huzur ve güven veren, bu şanlı üniformayı kuşanıp görevlerine başlayacaklar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümdarlığında, 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealiyle, Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederken, genç mezunlarımızdan çok şey bekliyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği gibi: 'Vatanını en çok yedi, görevini en iyi yapandır', gayemiz milletimize hizmettir. Devletimize sadakat, vatanımıza verdiğimiz sevgi, aziz milletimize yapacağımız hizmetle ölçülecektir. Aşırılaştığınız görevlerin Mazlumun, mağdurun sesine ses, suçlunun, zalimin ensesinde nefesinde olduğunu unutmayın” diye konuştu.

'TÜRK POLİS TEŞKİLATI, ŞEHİTLER OCAĞI, KAHRAMANLAR YURDUDUR'

Bakan Yerlikaya, "Koskoca bir çınar olan Türk Polis Teşkilatı, şehitler ocağı, kahramanlar yurdudur. Bugün gururla izlediğiniz bu yiğitler, Milli Mücadele'de 22 gün 22 gece süren Maraş Savunması'nın kahramanlarından, Başkomiser Arslan Bey'in torunlarıdır. İzmir'de teröristlere Karşı vermekle mücadeleyle destanlaşan, Milleti için gözünü bile kırpmadan yürüyen Fethi Sekin'in çalışmalarıdır. Bin yıldır vatanı kıldığımız Anadolu'da 'Dahili ve harici' bedhahların emelleri hiçbir zaman son bulmadı. Huzurumuza, güvenliğimize ve kardeşliğimize kasteden bölücü terör örgütü, 15 Temmuz gecesi alçak bir girişimle milletimizin üzerine tanklarla yürüyen, bombalar atan FETÖ'nün ihaneti de başarısız oldu. Milletimizin kardeşliği, beraberliği ve kahraman güvenlik güçlerimizin dirayeti hamd olsun, bütün bu hain teşebbüsleri akamete düştü. Biliyoruz ki; 85 milyonun yüreğinin bir vurdukça, milletimiz bir, devletimiz daim olmaya devam edecek inşallah. Bunun en büyük güvencesi bu yiğitlerdir. Bunun en büyük güvencesi böylesi yiğitleri yetiştiren sizlersiniz” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kayıtlara giren diplomalarını taktım. Öğrencilerin kep atması ile törenleri sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze saldırıları pahalıya patladı! İsrail esnafı zor durumda!

Gazze saldırıları pahalıya patladı! İsrail esnafı zor durumda!