08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Bakan Yerlikaya duyurdu: Telegram ve Discord zorbalarına operasyon!

Bakan Yerlikaya duyurdu: Telegram ve Discord zorbalarına operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyal platformları Telegram ve Discord'da yaşanan zorbalıklarla ilişkin açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Yerlikaya duyurdu: Telegram ve Discord zorbalarına operasyon!
KAYNAK: CNN Türk

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformları Telegram ve Discord'da çocuklara yönelik zorbalık vakaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Çocuk İsimleri ve Emniyet Müdürlükleri

Bakan Yerlikaya, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından C31K adlı grup yöneticilerinden "Hz. Ebu Cehil" ve "Arda Bateman" olarak bilinen çocukların tespit edildiğini açıkladı. E.K. ve A.T. isimli çocuklar, emniyet ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. İfadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacak.

Toplumun Güvenliği Ön Planda

İçişleri Bakanı, sosyal medya üzerinden toplumu olumsuz etkileyen kişilere karşı kararlı olduklarını belirtti. Çocuk istismarı ve kadına şiddet gibi suçlarla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Siber devriyelerin suçluları adalete teslim etmek için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

İçişleri Bakanlığı'nın Kararlılığı

Bakanlık, suç odaklarına karşı kararlı bir şekilde mücadele edeceğini ve huzur ile güveni sağlamak için personeliyle birlikte aktif rol oynayacağını belirtti. Zorbalık ve istismarın her türlüsüne karşı duracaklarını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yozgat’ta 3.3 büyüklüğünde deprem

Yozgat’ta 3.3 büyüklüğünde deprem