25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Bakan Yerlikaya: Kadın terörist yaralanınca kendisini patlattı

Bakan Yerlikaya: Kadın terörist yaralanınca kendisini patlattı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısı hakkında detaylı bilgiler verdi. Saldırının nasıl gerçekleştiğini adım adım anlatan Bakan Yerlikaya, olayın detaylarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Yerlikaya: Kadın terörist yaralanınca kendisini patlattı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Saldırının nasıl gerçekleştiğini anlatan Bakan Yerlikaya, olayın dakika dakika nasıl geliştiğini açıkladı.

15.30'da Kadın Terörist Kendini Patlattı

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarına göre, saldırı 15:26'da gasp edilen bir taksi ile TUSAŞ'ın nizamiyesine gerçekleşti. Araçtan inen teröristler, masum insanlara ateş açtı. Bu sırada kahraman bir çalışan, tabancasıyla teröristlere karşı koymaya çalıştı. Saldırganlardan biri yaralanınca diğeri intihar saldırısı gerçekleştirdi.

Özel Harekat Anında Müdahale Etti

Saldırının ardından özel harekat ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Jandarma ve polis ekipleri de kısa sürede bölgeye sevk edildi. Toplamda 730 jandarma ve polis birimi bölgeye sevk edilirken, hava unsurları da destek için görevlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülkü Ocakları’ndan Ziya Gökalp kitabı: Bahçeli’ye özel seri takdim edildi

Ülkü Ocakları’ndan Ziya Gökalp kitabı: Bahçeli’ye özel seri takdim edildi