Türkgün Gündem Bartın'da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi

Bartın'da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi

Bartın'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın il genelindeki taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Valilik, kuvvetli buzlanma tehlikesi olduğunu açıkladı ve aksaklıklar yaşanabileceğini belirtti.

KAYNAK: AA

Bartın'da yoğun kar yağışı sonrası etkili olan buzlanma nedeniyle yarın il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, meteorolojik verilere göre kent genelinde bu gece ve yarın kuvvetli buzlanma tehlikesi oluşacağının beklendiği belirtildi.

Bu doğrultuda ulaşımda aksaklıklar yaşanabileceği kaydedilen açıklamada, yarın il genelindeki ilk ve orta eğitim kurumlarında taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Trablus’ta güvenlik alarmı! Büyükelçilikten Türk vatandaşlarına kritik uyarı

Trablus’ta güvenlik alarmı! Büyükelçilikten Türk vatandaşlarına kritik uyarı

Libya’nın başkenti Trablus’ta artan güvenlik endişeleri nedeniyle Türkiye’nin Trablus Büyükelçiliği, Türk vatandaşlarını evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı. Acil durumlar için ise iletişim numarası paylaşıldı.

KAYNAK: DHA

Türkiye’nin Trablus Büyükelçiliği, Milli Birlik Hükümeti İçişleri Bakanlığı tarafından tüm vatandaşların evlerinde kalmaları uyarısını hatırlatarak, tüm Türk vatandaşların bu uyarıya riayet etmesini istedi.

Büyükelçilikten yapılan yazılı açıklamada, "Değerli vatandaşlarımız, Trablus ve çevresinde yaşanan son gelişmeler bağlamında Milli Birlik Hükümeti İçişleri Bakanlığı tarafından tüm vatandaşların evlerinde kalmaları uyarısında bulunulmuştur. Tüm vatandaşlarımızın bu uyarıya riayet etmesi önemle istirham olunur" denildi.

Acil durumlar halinde ise vatandaşların +218 92-1429923 irtibat numarasından, konsolosluk çağrı merkezine ulaşılabilecekleri belirtildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *