20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Şimşek, Mega Projeleri için Görüşmelerine Devam Ediyor

Başkan Şimşek, Mega Projeleri için Görüşmelerine Devam Ediyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmelerde bulunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Şimşek, Mega Projeleri için Görüşmelerine Devam Ediyor

Geleceğin yıldızı Gölbaşı’nın inşası için birbirinden önemli projelerini hayata geçirmeye başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, DSİ 5.Bölge Müdürü Murat Alp, Orman Genel Müdürü Veysel Kodalak ve Ankara İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz ile bir araya geldi. İlçede yapılacak yeni projelerle ilgili fikir alıverişinde bulunulan toplantıda, Gölbaşı için atılacak olan önemli adımlarda bulunuldu. Üniversiteler Caddesi, Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi, Atatürk'ün İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi gibi birçok başarılı projeyi sırayla hayata geçireceklerini vurgulayan Başkan Ramazan Şimşek “Projeleri hayata geçirmek, bürokratik engelleri ortadan kaldırmak ve projelerin yapım aşamasına ulaşması için ilgili bakanlıklarla sürekli iletişim halindeyiz.  Bundan sonraki süreçte de gerekli çalışmalarımızı yürütmek için bürokratik kanat ile istişarelerimize devam edeceğiz” dedi.

TÜM PROJELER MASAYA YATIRILDI

Başkan Şimşek bir araya geldiği heyetle Sukesen Deresi’nin ıslah projesinin tamamlanmasından Seyirtepe Mesire Alanının büyütülerek genişlemesine, yeşil alanların ağaçlandırılmasından Atatürk'ün İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi’ne kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni de tüm hızıyla başlattıklarının müjdesini veren Şimşek “Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü ana giriş kapısı, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü ve Ankara Üniversitesi Teknokent yerleşkesinin tam merkezinde Gölbaşı Belediyemizin 11,000 m2’lik kendi arazisi üzerinde inşa ettiğimiz Üniversiteliler Caddesi Projesi hem Ankara hem de Gölbaşı için büyük önem taşıyor” dedi.

GÖLBAŞI GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI OLUYOR

30 adet iş yeri, sinema ve yaşam merkezinden oluşan içerisinde kendi yürüyüş caddesi ve meydanı bulunan, merkezinde üniversite öğrencileri ve Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları da paylaşan Şimşek “Projemiz, tek katlı mağazaların çevrelediği araç trafiğine kapalı yürüme yolu cadde konseptinde bir açık hava ticaret ve sosyal yaşam merkezi formunda tasarlandı. Proje sayesinde Gölbaşı’nda yerleşik üniversite öğrencileri ve Gölbaşı halkı; açık hava konseptinde kendi mini meydanı ve sosyal yeşil alanları olan; öğrenciler ve vatandaşın tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir sosyal yaşam merkezine kavuşacak” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Lideri Bahçeli: Uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır

MHP Lideri Bahçeli: Uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır