20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Beşiktaş'a yakışmadı

Beşiktaş'a yakışmadı

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları sırasında stadyumlardan yükselen "Hükümet istifa" sloganları siyasetin tansiyonunu da yükseltti. Beşiktaş kongre üyeliğinden istifalar peş peşe geldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'a yakışmadı

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları sırasında stadyumlardan yükselen "Hükümet istifa" sloganları siyasetin tansiyonunu da yükseltti. Beşiktaş kongre üyeliğinden istifalar peş peşe geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İsmail Özdemir ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Fenerbahçe- Konyaspor maçında tribünlerde hükümete yönelik istifa sloganlarının atılmasına tepki gösterirken, aynı sloganların Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında da tekrarlanması üzerine Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılması sonrası Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı'da BJK Kongre üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medyadan açıkladı. Subaşı, "Böyle taraftarlık olmaz. Bunun adı; Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda kaos ve kargaşaya zemin hazırlamaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Devlet Başkanımıza yapılan saygısızlığı kınıyorum. 27 .02.2023 tarihi ile Beşiktaş kongre üyeliğinden istifa ediyorum" açıklaması yaptı.


MHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR GELDİ


MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsmail Özdemir'in açıklaması şu şekilde:
"Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur.  Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş'a ve Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılmıştır. İlgi ve bilgilerinize sunarım. Saygılarımla."


'MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE YAKIŞMAMIŞTIR'


MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da sosyal medya hesabı üzerinden Beşiktaş JK üyeliğinden ayrıldığını ifade etti. Yalçın açıklamasında, "Deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık ve yeni kaos oyunlarına alet olma hali Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılmıştır. Ben de Beşiktaş JK üyeliğinden çekiliyorum" dedi.


MİLLETİMİZİN DEĞERLERİNİ HİÇE SAYILDI

Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılan bir diğer isim ise MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman oldu. Büyükataman, "Aziz milletimizin değerlerini hiçe sayan, acılarımıza saygı göstermeyip yaşadığımız Asrın Felaketinden menfaat devşirmeye çalışan siyasi yağmacılara alet olan Beşiktaş'ın kongre üyeliğinden ayrılıyorum" dedi.

YENİ KAOS OYUNLARINA ALET OLMA HALİ

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da Beşiktaş JK üyeliğinden çekildiğini duyurdu.
Atay açıklamasında, "Deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık ve yeni kaos oyunlarına alet olma hali Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılmıştır. Ben de Beşiktaş JK üyeliğinden an itibariyle çekiliyorum" ifadelerini kullandı. DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! 1 can kaybı, 69 yaralı

Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! 1 can kaybı, 69 yaralı