18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem İddialı yapımdan final kararı

İddialı yapımdan final kararı

İddialı yapımdan final kararı 1
Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Cam Tavanlar dizisinin final kararı alması seyircisinde şok etkisi yarattı. Projeyi başından beri severek takip eden izleyiciler, Cam Tavanlar dizisinin neden final yaptığını merak ediyor. Bu akşam yayınlanacak 8. Bölümüyle sevenlerine veda edecek dizininin başrol oyuncusu Bensu Soral ve Kubilay Aka veda mesajlarını paylaştı.  
İddialı yapımdan final kararı 2
Ekran serüveni kısa süren Cam Tavanlar, Cam Tavanlar dizisinin ekran macerası bu akşam tamamlanıyor.
İddialı yapımdan final kararı 3
Cam Tavanlar dizisi 4 Ağustos’ta ekrana gelecek olan 8. Bölümüyle son kez izleyenlerinin karşısına çıkıyor
İddialı yapımdan final kararı 4
u003cbu003eCAM TAVANLAR NEDEN FİNAL YAPIYOR? u003c/bu003eu003cdivu003eu003cbu003eu003c/bu003eu003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003eu003cdivu003eYönetmeliğini Fehmi Öztürk, senaristliğini ise Meriç Acemi'nin üstlendiği Cam Tavanlar dizisi final yapıyor. Dizinin neden final yaptığına ilişkin yapımcı şirketten ve Show TV’den resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin istenen retyingleri yakalayamaması nedeniyle final yaptığı konuşuluyor.u003c/divu003e
İddialı yapımdan final kararı 5
u003cbu003eBENSU SORAL’DAN VEDA PAYLAŞIMIu003c/bu003eCam Tavanlar'ın Leyla'sı Bensu Soral, veda paylaşımında bulundu.
İddialı yapımdan final kararı 6
Soral, 'Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim Kubilay Aka'ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için sonrasında çılgın yönetmenim Fehmi Öztürk'e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika. Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çok seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, Biz hep öyle yapıyoruz' ifadelerini kullandı.
İddialı yapımdan final kararı 7
u003cbu003eKUBİLAY AKA VEDA ETTİu003c/bu003eBensu Soral gibi Kubilay Aka da partneriyle çekilmiş fotoğrafıyla veda paylaşımını yaptı.
İddialı yapımdan final kararı 8
Ünlü oyuncu veda mesajında şu ifadelere yer verdi:Biz bitirdik. Elimizden geldiğince çalışıp çabalayıp sizlere son iki bölüm bıraktık geride. Bu sabah son set sabahımızdı. Çok güzel dostlar arkadaşlar edindim. Başta bembeyaz bir kalbe sahip @bensusoral sana binlerce teşekkürler her şey için iyi ki tanıdım seni. @ozturkfehmi hojjamm her konuda yanımda olduğun için çok teşekkür ederim @memeet_kosee duyguların renkleri için teşekkür ederim 🙏🏻 @erhanmakar @bunyaminkarair ve tüm kamera arkası ekibin sabırları için ve kalplerini bu işe koydukları için çok teşekkür ederim. @ojopicturesyapim @showtv @camtavanlarshow emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İyi ki varsınız. Nicelerine.Son olarak. Eyvallah Cem!
İddialı yapımdan final kararı 9
u003cbu003eCAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?u003c/bu003eİş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.
İddialı yapımdan final kararı 10
u003cbu003eCAM TAVANLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?u003c/bu003eDizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.
İddialı yapımdan final kararı 11
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonluk boşanma! Serveti nasıl bölüştükleri belli oldu

Milyonluk boşanma! Serveti nasıl bölüştükleri belli oldu