16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Çankırı'da Başkan İsmail Hakkı Esen'in vatandaşla gülümseten diyaloğu

Çankırı'da Başkan İsmail Hakkı Esen'in vatandaşla gülümseten diyaloğu

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırılılarla sohbet etti. Esen, keyifli anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırılılar ile muhabbet etti. DMD hastası minik Baturay için düzenlenen Kermese katılan ve yol boyunca  vatandaşlarla sohbet eden Hakkı Esen'e yoğun ilgi vardı. 

Öte yandan Belediye Başkanı Esen'i konuştuğu Çankırılı bir amca, "Çankırı'nın alayı gelse beni çeviremezdi" diyerek sevgisini dile getirdi. 

Çarşıdan eve giden iki kız çocuğu ile konuşan Çankırı Belediye Başkanı Esen "Ne aldınız" sorusuna şeker yanıtını verdiler. Esen, "Siz belediyeye gelir misiniz? Çok güzel oyuncaklar var bizde" dedi. Küçük kızlardan birinin annesine  "Belediyeye gider miyiz anne" sorusu tebessüm ettirdi.  

Hakkı Esen'in, kermeste Çankırılı bir çocukla olan diyaloğu herkesin dikkatini çekti. Arkadaşına aldığı yemeği yiyen çocuğa "Sen ye ben İsmail'e alırım" dedi. 

Öte yandan halkın sorunlarını dinleyen Çankırı Belediye Başkanı Esen, çözüm bulacaklarını belirtti.

Çankırı’da Harun ve Hamide Salık çiftinin evlatları “duchenne musküler distrofi” DMD hastası Baturay için Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen öncülüğünde Çankırı STK’ları desteğiyle düzenlenen kermeste Çankırı halkı DMD hastası Baturay’a destek oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe için kritik maraton: 22 günde 6 maç!

Fenerbahçe için kritik maraton: 22 günde 6 maç!