Türkgün Gündem Çocukların can güvenliği tehlikede! Adeta ölümle dans ettiriyorlar

Çocukların can güvenliği tehlikede! Adeta ölümle dans ettiriyorlar

Muğla'nın Milas ilçesinde dilendirilen küçük çocuklar trafikte ölümle dans ediyor. Ebeveynlerin sorumsuzluğuna tepki gösteren vatandaşlar, acil önlem çağrısı yapıyor. Çocukların can güvenliği tehlikede!

KAYNAK: İHA

Muğla'nın Milas ilçesindeki karayolunda dilendirilen küçük çocukları adeta ölümle dans ettiren ebeveynlere tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden yardım isteyerek yoğun trafik akışının olduğu bölgedeki çocukların can güvenliğinin olmadığını belirtti.

Muğla'nın Milas ilçesinde Meşelik ve Boğaziçi kavşaklarında dilenen küçük çocuklar, sürücülere zor anlar yaşatırken, sorumsuz ebeveynler de çocukların canlarını hiçe sayıyor. 5-6 yaşlarında oldukları tahmin edilen çocukları karayolunda dilendiren ebeveynlere tepki gösteren vatandaşlar yetkililerden yardım isterken, özellikle yoğun trafik akışı olan bölgede dilenen çocukların can güvenliklerinin tehlikede olduğu gözlemlendi. Tırların kör noktalarından geçen çocuklar, sürücüler ve çevre sakinleri için endişe kaynağı olurken, yetkililere acil önlem çağrısı yapıldı.

Bölgeden geçen vatandaşlar, her an bir kazanın yaşanabileceği ve çocuklara bir zarar gelebileceği endişesi taşıdıklarını dile getirdi. Küçük yaştaki çocukların sokakta dilenmesinin can güvenlikleri açısından risk oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar, bu konuda yetkililerin ve sosyal hizmetlerin devreye girmesini istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Trump’tan sert mesaj! Bir sonraki saldırılar daha da vahşi olacak

Trump’tan sert mesaj! Bir sonraki saldırılar daha da vahşi olacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’a nükleer program konusunda anlaşma yapmaları için defalarca fırsat verildiğini ancak Tahran yönetiminin bu şansı değerlendiremediğini söyledi. Trump, "Bir sonraki saldırılar daha da vahşi olacak" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, İran’a nükleer program konusunda anlaşma yapmaları için defalarca fırsat verildiğini ancak Tahran yönetiminin bu şansı değerlendiremediğini söyledi.

Trump, yaptığı açıklamada, “İran geriye hiçbir şey kalmadan anlaşma yapmalı ve bir zamanlar İran İmparatorluğu olarak bilinen yapıdan geriye kalanları kurtarmalıdır.” ifadelerini kullandı.

İran tarafına net bir mesaj verdiğini belirten Trump, “İran’a anlaşma yapmalarını söyledim. Ne kadar çabaladıklarının ve ne kadar yaklaştıklarının hiçbir önemi yok; sadece yapamadılar.” dedi.

“Bu durumun sonlandırılmasının zamanı geldi” diyen Trump, “Planlanan bir sonraki saldırılar daha da vahşi olacak.” uyarısında bulundu.

Netanyahu'dan Trump'a teşekkür

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail'in İran'a düzenlediği saldırılar sonrası yaptığı ilk açıklamada, İran ile nükleer müzakere sürecini devam ettirmeyi umduklarını belirterek, "Gerekirse İsrail'i savunacağız." demişti.

Trump, "İran nükleer bomba sahibi olamaz ve müzakere masasına geri dönmeyi umuyoruz. Göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Netanyahu, İran'a düzenlenen saldırının ardından ABD Başkanı Trump'a teşekkür ederek "yaşasın Amerika" demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *