20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'Cumhur İttifakı Türkiye'yi Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına gururla taşıyacak iradedir'

'Cumhur İttifakı Türkiye'yi Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına gururla taşıyacak iradedir'

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen “Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları” kapsamında MHP heyeti Amasya’da köy ziyaretlerinde bulundu.

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Cumhur İttifakı Türkiye'yi Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına gururla taşıyacak iradedir'

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP MYK üyeleri Adem Yurdagül ve Ahmet Kürşat Azkur’un katılımlarıyla gerçekleştirilen programda MHP heyeti MHP Amasya İl Başkanlığını ziyaretinin ardından Amasya Valiliğinin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katıldı. Akabinde Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen (ABDİZÂDE) HÜSEYİN HÜSÂMEDDİN YASAR ‘ın kaleme aldığı, “AMASYA TARİHİ” adlı ölümsüz eserin günümüz Türkçesine çevrilmiş özel baskısının tanıtım programına katılan MHP’li Olcay Kılavuz ve MHP heyeti daha sonra Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP MYK Üyeleri Adem Yurdagül, Ahmet Kürşat Azkur, MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, İlçe Başkanları ve İl, İlçe yöneticilerinden oluşan MHP heyeti Amasya’nın Kızseki, Ekinepazarı, Doğantepe, Büyükkızılca, Eraslan, Cürlü, Gökçebağ, Muşuruf, Ortaova köylerinde vatandaşlarla buluştu. Köy ziyaretlerinde konuşmalar gerçekleştiren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz şunları söyledi:

ŞEHZADELER ŞEHRİ MİLLİ MÜCADELENİN KABLİ AMASYA’DA OLMAKTAN MUTLULUK VE KIVANÇ DUYUYORUZ

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz “Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları” kapsamında siz değerli vatandaşlarımızla buluşmaya, kucaklaşmaya, dertleşmeye devam ediyoruz. Kadim tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapan, Osmanlı payitahtı için önemli merkezlerden olan, şehzadeler şehri, milli mücadelenin kalbi Amasya’da olmaktan mutluluk ve kıvanç duyuyoruz. Amasya milli iradenin abide şehridir. Tarihi ve kültürel dokusuyla en kadim kentlerimizdendir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelemizin değerli kahramanları “22 Haziran 1919’da yayımlanan Amasya Tamimiyle; milletin bağımsızlığının, yine milletin azim ve kararıyla kurtulacağını dünya aleme buradan ilan etmişlerdi.

AMASYAMIZA HİZMET BİZİM İÇİN BİR VEFA BORCUDUR

Tarihi ve kültürel dokusuyla, Anadolu’nun bereketini yansıtan müstesna insanlarıyla güzide bir şehrimiz olan Amasyamıza hizmet bizim için bir vefa borcudur. Siz değerli hemşehrilerimizin talep ve beklentilerini dikkatle dinliyor, ilgili makamlarla paylaşıyoruz. Amasyamıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Amasyamızın daha yaşanabilir bir şehir olması, sizlerin daha mutlu olması için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

CUMHURİYETİN İKİNCİ YÜZYILI TÜRKİYE’NİN ŞAHLANIŞINA TANIKLIK EDECEKTİR

Bugün cumhuriyetimizin kuruluşunun 99.yılını idrak etmekteyiz. Öncelikle bizlere hür ve bağımsız bir ülke bırakan, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında özgürce yaşamamızı sağlayan ve millet olma şuurumuzu taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle ve iftiharla yad ediyor; Cumhuriyet bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Bugün aynı zamanda yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik’teki fabrika Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in katılımlarıyla açıldı. Ülkemize ve milletimize bu muazzam ve müstesna adımın hayırlı olmasını diliyorum.

Türkiyemiz cumhuriyetin ikinci yüzyılında yerli ve milli otomobil hamlesi gibi nice büyük ve önemli adımlar atarak bölgesinde ve küresel çapta büyük ve güçlü bir ülke olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Bunun yanı sıra milli Savunma Sanayi atılımları, Karabağ’dan Mavi Vatan’a, Ukrayna meselesinden komşu coğrafyalara kadar her alanda kendini gösteren ve gücünü hissettiren bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Bu Türk milletinin eseri Cumhur İttifakının zaferidir.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ CUMHURİYETİN İKİNCİ YÜZYILINA GURURLA TAŞIYACAK İRADEDİR

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti devletinin hak ve menfaatleri, tarihsel çıkarları ve atılımları bağlamında kurulan Cumhur İttifakı her alanda ve her anlamda Türkiye’yi çok ileriye taşımaktadır. Bu anlamda Türkiye, Türk milletinin ruh kökünden doğan bu ittifakla cumhuriyetin ikinci yüzyılına damga vuracak milletimizin her bir ferdine gurur yaşatacak çalışmalara hız vermektedir.

Millet İttifakının emperyalizmden dilendiği iktidarın, terör örgütleriyle yaptığı işbirliği ve ittifakın tesirsiz kılınacağı bu ittifak Türkiye’yi Gazi Atatürk’ün de gösterdiği hedef doğrultusunda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak ve medeniyet kıstası Türkiye’ye bakılarak belirlenecek bir hal alacaktır.

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN YÜKSEK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

ABD’de gizli şekilde ortadan kaybolarak türlü plan ve hesapların içinde olan, emperyalistlerden iktidar dileyen, büyükelçiliklerin kapısında sırada bekleyen, Şebnem Korur Fincancı gibi Türk ordusuna aşağılıkla iftira edenlere kol kanat geren, Pkklı militanları gazeteci olarak pazarlayan, kazandıkları belediyeleri terör örgütlerine peşkeş çekip teslim eden Millet İttifakı Türkiye için bir milli güvenlik sorunu haline gelmiş 2023 yılında gerçekleştirilecek seçimleri daha da önemli hale getirmiştir. Türk vatanının bağımsızlığı, Türk milletinin istikbali adına 2023 yılında gerçekleştirilecek seçimlerde Türk milleti birliğine, beraberliğine, huzur ve güven iklimine kast edeceklere karşı milli bir tavır alarak Cumhur İttifakını daha güçlü şekilde iktidara taşıyacaktır. Bu şanlı tarihimize, vatan uğruna kara toprağa düşen şehitlerimize olan borcumuz; milli menfaatlerimize ve tarihsel hak ve çıkarlarımıza uygun düşen bir tercih olacaktır.

BİZLERE GÖNLÜNÜ AÇAN, SAMİMİYETLE KARŞILAYAN AMASYA’LI HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Sözlerime son verirken gönlünü bizlere açan, bizleri bağrına basan, samimiyetle karşılayan müstesna inanmışlıkla bizleri kucaklayan siz kıymetli hemşerilerimize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor, teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ayrılmadan, ayrışmadan, safları sıkı tutarak yeni bir zafere hep birlikte ulaşacağız. Amasya’da bulunduğumuz sürece içtenlikleriyle samimiyetleriyle, nezaketleriyle bizleri ağırlayan MHP Amasya İl Başkanımız Şuayip Ak’a, çok kıymetli ilçe başkanlarımıza, değerli il ve ilçe yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, oda başkanlarımıza, sendika, vakıf ve dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza her biri birbirinden kıymetli gönüldaşlarımıza; Amasya programlarında beraber olduğumuz MYK Üyelerimiz Sn. Adem Yurdagül ve Sn. Ahmet Kürşat Azkur’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Cenab’ı Allah’a emanet olun. Ne Mutlu Türküm Diyene !

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla’da kız arkadaşını öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, cezaevinde intihar etti

Muğla’da kız arkadaşını öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, cezaevinde intihar etti