19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar’daki petrolü de uygun şartlarda vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar’daki petrolü de uygun şartlarda vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'daki Beşyol Meydanı'nda halka hitap ediyor. Muhalefeti hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O eski kanlı günlerin hayaliyle yaşamaya çalışıyorlarsa o iş bitti. Yıllarca istismar siyaseti yapanların kimin arkasına takıldığını gördünüz" dedi. Gabar'ın petrol zenginliği ile anılacağını belirten Erdoğan, "Gabar’daki petrolü de uygun şartlarda vereceğiz" diyerek yeni müjdesini duyurdu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar’daki petrolü de uygun şartlarda vereceğiz

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'daki Beşyol Meydanı'nda halka hitap etti.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ KILINIZA BİLE DOKUNAMAYACAK"
"Sizleri terör örgütleri ile tehdit ediyorlar. Sevgili kardeşlerim; terör örgütleri sizlerin bir daha asla kılına bile dokunamayacak."

"Artık Gabar terörle değil petrol rezervi ile anılacak. Bunu da biz yaptık. Bundan sonra Gabar inşallah o bölgede ayrı bir petrol zenginliği ile anılacak. Yıllarca petrol kuyularını betonladılar. Şimdi iz açtık. Aynı Karadeniz'deki gazlar gibi."

"O eski kanlı günlerin hayaliyle yaşamaya çalışıyorlarsa o iş bitti. Yıllarca istismar siyaseti yapanların kimin arkasına takıldığını gördünüz. Diyarbakır annelerinin acısını biliyorsunuz değil mi? Kardeşlerim bunları Kandil'e kimler kaçırdı? 10-15 yaşındaki kızlarımızı Kandil'e kimler kaçırdı? Bunlar diyor ki; "biz Kürdüz." Bunların Kürtlükle alakası yok. Bunlar sadece vahşet kusuyor. 14 Mayıs'ta bunların hesabını sormaya var mıyız?"

"Bu ülkenin başına bir CHP'li geçirmek için geldiklerine onlara bunun hesabını sormayacak mısınız?"

"BİZDE LGBT YOK AİLE VAR"
"Biz evlatlarımızı terör örgütü ve LGBT gibi sapkınların eline bırakmıyoruz. AK Parti'nin kitabında LGBT yok, MHP'de yok. Biz aileye önem veriyoruz. Karşımızda kurulan 6'lı 7'li 10'lu karma karışık bir masa var."

"HEPSİ HESABINI ÖDEYECEK"
"Masanın etrafındakilerin çapı belli. 51 kardeşimizi şehit edenlerden her şeyin hesabı sorulacak."

"İPİN UCU BAŞKALARININ ELİNDE"
"Bu masa sürekli bir yerlere savruluyor. İpin ucu başkalarının elinde olunca böyle oluyor. Bölücü elebaşları çözüm sürecinde uzattığımız eli ısıran değil mi? Tüm bu ihanetlerin neresinde Kürt kardeşlerim var. Bu ülkenin tarihinin en güvenli, huzurlu ve müreffeh dönemini yaşarken Türkiye'yi eski karanlık dönemine döndürmenin kime ne faydası var. Attığımız adımlara çelme takmanın kime ne faydası var? Ama birileri kandan kavgadan kaostan beslendiğin için onların bu tabloya çok ihtiyacı var."

"Masanın ortada çok görünmeyen diğer ortağı FETÖ de ne yaptığını iyi biliyor. 14 Mayıs'ta bu iki tablodan hangisini istediğini bileceksiniz. Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmek isteyen bizimle olur. Van'ın tercihinin Türkiye yüzyılından yana olacağına hiç şüphem yok"

"GABAR PETROLÜNÜ VATANDAŞA EN UYGUN ŞARTLARDA VERECEĞİZ"
"Gabar'daki petrolümüzü vatandaşımıza en uygun şartlarda vereceğiz. Karadeniz gazı nasıl vatandaşımıza şimdi ücretsiz oldu. Gabar petrolümüz de vatandaşımıza ulaşacak."

KILIÇDAROĞLU'NA S-400 MESAJI
"AKINCI'nın SİHA'nın teknoloji gelişmelerinin önünü keseceklermiş. Dünyanın en iyi savunma sistemlerinden biri olan S-400'ü geri vereceklermiş. Kimse bunu yapamaz. Arada bir olumlu bir şey söylüyorlar, bir bakıyoruz çalıntı. Biz bunlar gibi değerlerimizi yabancı ülkelere peşkeş çekmenin peşinde değiliz. Karanlık ilgili şirketlere peşkeş çekeceklermiş. Bunlarda yalan bitmez. Mevcut kazanımlarımızın üzerine oturup kalmayacağız. Türkiye yüzyılı için çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsveç tarihinde ilk: Terör örgütü PKK'ya haraç toplayana dava

İsveç tarihinde ilk: Terör örgütü PKK'ya haraç toplayana dava