Türkgün Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiri: Yerlilik ve millilikten giderek uzaklaşıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiri: Yerlilik ve millilikten giderek uzaklaşıyor

AK Parti'nin Muğla'da düzenlenen 8. Olağan İl Kongresi'nde yapılan konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin uluslararası konularda ülkesi yerine başkalarının safında yer almasını eleştirdi. Millilik ve yerlilikten uzaklaşan CHP'nin küresel güçlerin soytarısı haline geldiğini belirten Erdoğan, CHP'ye destek verenlerin bu durumdan rahatsız olduğunu vurguladı. Her tarihi adımda CHP'nin karşılarına çıktığını ifade etti.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Muğla 8. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:  Zeybek türküleriyle gönlümüzü coşturan Muğla, tabiatıyla, insanıyla güzellikte paha biçilemeyen Muğla, bugün bir kez daha hürmetle selamlıyorum. Erzurum Palandöken Dağı'nda çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden milli sporcumuz Emre Yazgan evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Emre evladımızın kederli ailesine Rabbimden sabrı cemil niyaz ediyorum. Davamıza emek vermiş olup da bugün aramızda olmayan kardeşlerime Rabbimden rahmet diliyorum. Kongremizin Muğla'mıza, demokrasimize, partimize hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

EN BÜYÜK CANİLER İNSANLARIMIZIN UMUDUNU ÖLDÜRENLERDİR

Biliyorsunuz Ege Bölgemizin illeri içerisinde İstiklal harbinde en fazla şehidi Muğla verdi. Gençler şehitlerimizin emaneti vatan topraklarımızın muhafazasını bugün sizler yapıyorsunuz. Muğla'nın vatan müdafası kadar demokrasi mücadelesi de gurur kaynağıdır. AK Parti'nin kuruluşundan beri bizi yalnız bırakmadınız, desteğinizi eksik etmediniz. Muğla'dan yükselen samimi coşkunun 81 ili sarmakla kalmayacağına sınırlarımızın ötesinde de umut kaynağı olacağına inanıyorum. Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum. Nice medeniyetlerin doğup battığı bu toprakları vatanımız yapmak için çok fedakarlık yaptık. Sadece dışardan gelen saldırıları göğüslemekle kalmadık içerdeki ihanet odaklarıyla da mücadele ettik. Cumhuriyet döneminde kendi halkının değerlerine düşman mankurtların yol açtığı tahribatların bedelini ödedik. Bugün de sırf kendi çıkarları uğruna insanımızın öz güvenini kırmaya, onu savunmasız bırakmaya çalışanlar var. En büyük caniler insanımızın umudunu öldürenlerdir.

BUNLAR APAÇIK HAKİKAT

Yaptıkları hiçbir eser ve hizmetleri olmadıkları halde kavga çıkarmakta pek mahirdirler. Siyaset kameralara iş yapmakla yürütülecek iş değildir. Ülkemizin son asrına baktığımızda kimlerin eserleriyle yaşadığına, kimlerin yerinde yeller estiğini görmek yetiyor. Yıllardır yönettikleri yerleri nasıl geri bıraktıklarını, imkanlarını nasıl yağmaladıklarını cümle alem biliyorum. Kendi içlerindeki kavganın temelinde bu rant kavgası var. Kimden bahsediyoruz. CHP'den bahsediyoruz. Her biri diğerinin ayağını kaydırmakla meşgul bir yapı var. Esasen CHP tarihinin her döneminde milletle kavgalı bir partiydi. Türkiye'nin giderek etkin güç olmasından rahatsız olanların aparatı haline geldiler. Bunlar iftira değil apaçık hakikattir. Türkiye sınır ötesi harekatlar yapıyor. Karşımıza kim çıkıyor. CHP. CHP millilikten yerlilikten giderek uzaklaşıyor. CHP'nin tüm bünyesini saran bu gaflet haline her alanda şahit oluyoruz. Küresel güçlerin soytarısı haline gelen CHP'ye gönül verenlerin de bu tablodan rahatsız olduklarını biliyoruz. Eski genel başkanları gerçeklerden kopmuş halde 13 yıl siyaset yaptı. Sayın Özel'in iç ve dış politikada kırdığı potları üst süte koysak buradan Halep'e yol olur. İlk başta milletimizi eğlendiriyordu ama artık komik bile değil. Bizdeki muhalefet ne tutarlı ne de politika geliştirme kabiliyetine sahip.

REÇETESİ OLAN PARTİ BİZİZ

AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar kendi içinde değişim sürecini hep yaşatmıştır. Hayatın her alanına dokunan icratlarımızla değişim bayrağını elden hiç bırakmadık. Bugünde ülkenin ihtiyacı olan her konuda vizyonu olan parti ve ittifak biziz. Reçetesi olan parti ve ittifak yine biziz. Ülkemizin itibarını devletimizin çıkarlarını korumak için her türlü riski alan ve tavır geliştiren parti ve ittifak biziz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Bursa'da elektrikli bisiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa'da elektrikli bisiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

İznik’te elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu 15 yaşındaki Yusuf Alperen Aydın hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı.

KAYNAK: İHA-AA-DHA

Bursa’nın İznik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu iki çocuk yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuklardan Yusuf Alperen Aydın (15), tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yokuş Aşağı İnerken Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

Feci kaza, İznik’in Hisardere yolu üzerinde akşam saatlerinde yaşandı. Yusuf Alperen Aydın, arkadaşıyla birlikte yokuş aşağı elektrikli bisikletle seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan bisikletin devrilmesi sonucu Aydın ve arkadaşı yola savrularak ağır şekilde yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından iki yaralı, İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yusuf Alperen Aydın Hayatını Kaybetti

Ne yazık ki hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yusuf Alperen Aydın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Aynı kazada yaralanan diğer çocuğun ise sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *